Privatmäklaren

Privatmäklaren

Karpvägen 8 lgh 1102
S:t Lars

Pris 2 895 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10459

Välplanerad och ljus trea med balkong i väster

Beskrivning Välplanerad och ljus trea med balkong i väster med närhet till natur och stad.
Kommun Lund
Pris 2 895 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 81 m2
Våning 2 av 4 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 545 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 2016
Förening BRF S:t Lars Park
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Lägenheten har ett ljust och stilrent formspråk och en öppen och luftig planlösning med hög standard. I den öppna planlösningen har köket och vardagsrummet placerats i centrum för att ge gott om plats för umgänge och trivsel.

Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning samt stora garderober.

Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar i en äggskalston. Samtliga fönsterbänkar är i grå blankslipad granit och ger ett stilfullt intryck.

Utgång via glasdörr till lägenhetens stora balkong, som har plats för ett helt möblemang eller matplats sommartid.

Sovrum 1
Lägenhetens stora sovrum gör plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang. Har inne finns även en stor walk in closet.

Sovrum 2
Ett mindre sovrum/barnrum med tillhörande garderob och plats för säng, sängbord och skrivbord.
Kök Kök från Vedum med trivsamma sällskapsytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier.
Badrum/WC Helkaklat badrum med grått matt klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utformat med en dusch med glasdörrar i frostat glas, tvättställ med tillhörande skåp, spegelskåp, WC samt handdukstork.
Tvätt Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet och ovanför dessa sitter en praktisk arbetsbänk och skåp.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 4 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,6116%
Avgift 4 545 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Lägenheten har ett ljust och stilrent formspråk och en öppen och luftig planlösning med hög standard. I den öppna planlösningen har köket och vardagsrummet placerats i centrum för att ge gott om plats för umgänge och trivsel.

Till lägenheten tillhör ett källarförråd. Obligatoriskt tillägg om 222 kr för bredband, tv och IP tillkomer på avgiften.

Allmänt om föreningen Till varje lägenhet följer möjligheten att hyra en markparkeringsplats. Föreningen har även ett antal garage- och carportplatser till vilka det är separat kö. Utvändigt finns det gott om cykelställ och i källaren finns det även ett rymligt cykelförråd. Till trapphuset hör ett rullstols/barnvagns-rum. Trots rymliga lägenheter kan det ibland behövas några extra kvadratmeter. För den som önskar finns möjligheten att hyra föreningens välutrustade gemensamhetslokal/övernattningslägenhet vid övernattande gäster eller till festligheter.

Föreningens hemsida: www.stlarspark.se/om-föreningen/mäklarinfo
Kostnader kr/år
El 2000 kr
Försäkring 1200 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkring

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Kontakta ägarna för visning
Engelina Lydin 076-876 75 11 eller
Kasper Lydin 073-501 92 86 Mejla eller ring 0768767511
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 895 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners