Dag Hammarskjölds väg 3 E
Tuna

Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12999

Dag Hammarskjölds väg 3 E
Tuna, Lund

Beskrivning Trivsam välplanerad genomgående trea med balkong i söderläge och möjlighet till billig privat parkering intill bostaden. Trean ligger mycket nära Ekonomicentrum, Lunds Tekniska Högskola samt Ideon och Medicon Village.  Med promenadavstånd till innerstan (1,5 km) och närhet till Lunds Universitetssjukhus samt busshållplats, ICA butik, pizzeria, gym och konditori runt knuten är det lätt att trivas. Området känns mycket tryggt och har även Tunaskolan, Tuna Förskola samt Lund International School några hundra meter bort.
Kommun Lund
Område Tuna
Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Avgift 4 144 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Rum 3 + kök
Boarea 78 m2
Våning 1 av 4 (ingen hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening HSB BRF Tunahus i Lund
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall/Entré Hallen är rymlig och har två väl tilltagna garderober. Från hallen i entrén går man direkt in i stora rummet eller in i köket. Intill hallen finns en passage där det finns 4 dörrar. Längst till vänster finns det mindre sovrummet, dörren näst längst till vänster är en walk-in closet. Snett till höger finns dusch och wc samt längst till höger det större sovrummet.  
Vardagsrum med fransk balkong Stort fyrkantigt vardagsrum med originalparkett och dimbara spotlights i taket. Det finns plats både till en stor soffgrupp och matbord om så önskas. Fransk balkong och stort fönsterparti.
Kök med balkong och extra stor plats till matgrupp Köket har ett extra utrymme för matplats som rymmer 6-8 personer. Från köket i söderläge tar man sig ut på den ljusa balkongen som nedanför har en intilliggande bred rabatt med blommor och buskar omgivna av en häck.  Rabatten sköts av föreningen.
Två sovrum Det mindre sovrummet är nyrenoverat med golv i ekparkett samt en fondvägg med liggande, spontad  panel, som ger en trivsam inramning. Det större sovrummet är renoverat sedan tidigare med ekparkett och ljusa väggar, och fönstret som vetter ut mot balkongen i söder.
Badrum Badrummet är helkaklat med dusch, handfat, WC och klinker på golvet.
Förråd Till lägenhet hör ett källarförråd.
Tvätt Inom föreningen finns fyra tvättstugor (i 3C, 5A, 5F och 5I) som vardera omfattar tvättmaskiner, torktumlare, torkrum och mangel.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,52702%
Avgift 4 144 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggår 1961
Uppvärmning Markvärmepump och fjärrvärme
Ventilation Värmeåtervinning av frånluft
Internet Bahnhof levererar bredband till föreningen. Hastigheten är 1000/1000 och router ingår (routern tillhör lägenheten och ska lämnas kvar vid försäljning).
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 72 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 115 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Brf Tunahus är en stabil HSB-förening med god ekonomi.

Föreningens fastigheter heter Reuterdahl 2 och 4 och i föreningen finns 203 lägenheter med en total yta på 14 440 kvadratmeter.

När huset byggdes 1961 – 1962 var det Lunds längsta hus (ca 350 m).

Under senare tid har fyra större renoveringar gjorts: stambyte och badrumsrenovering 1995, fönsterbyte 2004, utbyte av värmesystem (till bergvärme och frånluftsåtervinning) 2007 samt omfogning av fasaden 2017-2018.

Mer info finns på föreningens hemsida:

www.tunahus.se
Områdesbeskrivning
De lummiga och mysiga omgivningarna med Tunaparken, Galjevångsbacken och Östra Torns by tillsammans med närheten till LTH, Ekonomicentrum, Lunds lasarett och Lunds forskarby Ideon gör Tuna till ett lugnt, men ändå i högsta grad levande område. Här har vi dessutom Tunaskolan och flera förskolor vilket gör området utmärkt också för barnfamiljer.

Som en extra bonus finns även mataffär, postombud, körskola, restauranger, pizzeria, caféer och konditori precis runt knuten.
Kostnader kr/år
Försäkring 1691 kr
Kommentar till driftskostnader Hemförsäkring avser lösöre. Bostadsrättstillägg ingår i avgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning 2019
Info övernattningsrum
Stadgar
Parkering policy
Underhåll
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Anmälan krävs.
Anmälan görs till Ägaren Jan-Åke Tånnander som hanterar visningar och svarar på detaljfrågor. Mejla eller ring 076-348 09 93
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 350 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Anmälan görs till Ägaren Jan-Åke Tånnander som hanterar visningar och svarar på detaljfrågor., 076-348 09 93 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners