Privatmäklaren

Privatmäklaren

Göran Håkans väg 38B
Osby

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 1 020 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10446

Renoverad och påkostad bostadsrätt med bra läge.

Beskrivning Passa på att förvärva denna moderna och smakfulla tre rums lägenhet med lugnt läge i Osby. Bostaden har en genomgående och tilltalande modern känsla och ljus färgsättning. Egen trädgård med uteplats, garage och förmånlig hyra.
Kommun Osby
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Radhus
Rum 3 + kök
Boarea 82 m2
Byggnadstyp Enplans radhus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 933 kr värme, vatten, kabeltv och garageplats ingår i avgiften
Byggår 1970
Förening HSB Bostadsrättsförening Slånet 3 i Osby
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Ljus fräsch hall där man kan hänga ytterkläderna. Höger om hallen finns köket som renoverades 2015. Bra storlek på kök och bra ljussättning.
Till vänster om hallen är ett sovrum med öppna och stora garderober.
Vidare till vänster kommer ''gå in garderob'' med plats för kläder eller annan förvaring. Höger från hallen har vi sen badrum med golvvärme, renoverat 2015. Sedan kommer det stora sovrummet till höger med fönster mot trädgården/terassen. Allrummet är ljust och stort med utgång till terass och trädgård.
Kök Modernt och renoverat kök med spishäll, inbyggnadsugn, fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin och mirougn. Allt från 2015
Badrum/WC Golv är klinkers/våtrumsmatta. Väggar är kakel/våtrumstapet.
Toalett, dusch, tvättställ och golvvärme. Renoverat 2015
Tvätt Fräsch tvättstuga med tvättmaskin, renoverat 2016
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Ekonomi Andelstal 1,75983%
Avgift 3 933 kr värme, vatten, kabeltv och garageplats ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Garage ingår. Vind ovanpå hela lägenheten för förvaring. Trädgården är omgärdad av buskar, har en gräsmatta och ett trädäck med nedsänkta spottar. Delvis överbyggd.

Fiber är indraget, fri parkering, eget garage, kabelTV ingår.

Innestående medel på inre fonden är per den 5/4 2019 5 229 kr
Kostnader kr/år
El 4990 kr
Försäkring 1490 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar Göinge
Kommentar till driftskostnader Tre vuxna

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Kom på visning

Ägaren Birgitta Engberg hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0760188821, 0735114462
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

1 020 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners