Frestavägen 26
Edsängen

Pris 3 350 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12891

Nyproduktion med perfekt planlösning och design, dubbla balkonger och sol dagen lång i vackra Edsäng

Beskrivning Stylistdrömmen med stilren skandinavisk design och högkvalitativa smakfulla materialval. Optimalt planerad 3:a (möjlig 4:a) och en av föreningens bästa lägenheter med två stora balkonger på 10m² i både östligt och västligt läge vilket innebär sol dagen lång. Inget har lämnats åt slumpen vad gäller inredningen med vitlaserad ekparkett, fönsterbänkar i grå kalksten och ljusgrått HTH-kök. Den öppna planlösningen ger rymd och plats att umgås. Föreningen är något utöver det vanliga med prunkande innergård full av smakfull blomster samt gemensamma takterrasser och grillplatser att umgås kring. Takterrassen mot Edsviken har sol hela dagen samt grill, kök och bastu med panoramafönster mot solnedgången över viken. På hörnet finns en mycket populär restaurang med äkta italiensk mat. Förskola finns på gården och även gångavstånd till flera matbutiker. Närhet till friluftsområden, badsjöar, pendeltåg, sporthall, slalombacke och strandpromenaden längs sagolikt vackra Edsbergs slottspark med utegym.
Kommun Sollentuna
Pris 3 350 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 82 m2
Våning 2 av 5 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 783 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 2018/2019
Internet Fiber
Fönster 3-glasfönster
Förening Brf Dagsmejan
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Kök I köket möts funktion och genomtänkt design. Köksluckorna erbjuder en stilren lösning med raka linjer och bra grepp. Bänkskivan är både lättskött och tålig. Tillsammans med blandaren i krom och stänkskyddet i vitt kakel bidrar bänkskivans mörka metallfärg till en elegant känsla i rummet. Rummets stilrena och tidlösa grund lämnar plats för personlig prägel.
Ljust och stilrent designat kök med skåp och luckor från HTH. Genom den delvis öppna planlösningen förbinds matplatsen i köket med det rymliga vardagsrummet på ett mycket fint sätt.  Induktionshäll, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggd micro i bänkskåp samt helintegrerad dubbel kyl och frys från BOSCH. Blandare: Tapwell RT184 vilken ger bra vattenkvalité. Tips: skapa vackra kontraster till det moderna köket genom att använda naturmaterial i inredningen, som linne, trä och kork.
Vardagsrum Rymligt vardagsrum med mycket plats för gemenskap. Vitlaserad ekparkett och stockholmsvita väggar. Fint ljusinsläpp genom fönstren
Badrum Helkaklat badrum med komfortvärme och gott om förvaring. Dusch med praktiskt vikbara väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Bosch. Den praktiska bänkskivan gör arbetet med tvätt smidigt och de två badrumsskåpen med dubbla dörrar ovanför rymmer mycket förvaring. Stilrena vitkaklade väggar och gråa golv med lyxig interiör.
Space Interiör har tillsammans med en av Sveriges mest
framstående formgivare, Anders Björkén, tagit fram möbelserien Boxx. I badrummet finns både seriens badrumsskåp
med belysning och kommod i vitt.
Sovrum 1 Rymligt sovrum med stort fönster och utgång till balkongen mot den grönskande innergården. Vitlaserad ekparkett och Stockholmsvita väggar (genomgående i lägenheten). Inbyggd garderob möbleringsvänligt placerad bakom dörren.
Sovrum 2 (kontor) Sovrum med två fönster mot innergården.
Hall Rymlig hall med 3 stycken garderober från HTH. Låsbart skåp i en utav garderoberna.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 5 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,00635%
Avgift 4 783 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Arkitekten Jacob Haas vill
ta staden till människan.
Inte tvärtom. För Dagsmejan
har han och ÅWL Arkitekter
skapat en länk mellan
boende, natur och stad med
furu, trädgårdsterrasser
och genomtänkta kvadrat.
Ambitionen är att skapa ett
forum för livet.
Om föreningen
dagsmejan.lindbacks.se
Områdesbeskrivning
Lägenheten ligger perfekt belägen med närhet både till Häggviks handelsplats, Sollentuna C och flera friluftsområden. Vackra Edsviken med Edsbergs slott och strandpromenad ligger 500m promenadväg söderut och norrut finns både Väsjöns slalombacke och Södra Törnskogens friluftsområde. På andra sidan gatan finns gym (SATS) och i hörnet på huset finns mycket populära Italienska restaurangen Primitivo Di Papa Gabi. Är man sugen på en hamburgare kan man lätt ta sig till Max hamburgerrestaurang 700m från bostaden. Ca 300m bort ligger en nyöppnad Lidl-butik och det är nära till Edsbergs centrum med ICA, postservice, restauranger, florist och bibliotek mm. Vill man ha ännu mer att välja bland finns Sollentuna C, Täby Centrum, Kistagallerian och Mall of Scandinavia. Med pendeln når du Mall of Scandinavia på några minuter och Täby Centrum med bil. Sollentuna simhall och sporthallar (ex. badminton, tennis & bowling) ligger en kort promenad bort. Många badplatser finns vid Rösjön, Edsviken, Rönningesjön och Norrviken. Rösjön är också en utmärkt fiskesjö. En av Stockholms bästa slalombackar finns även i närheten (Väsjöbacken). På vintern är även Norrviken och Edsviken populära bland längdskridskoåkare. Det finns många aktiva frilufts och sportföreningar i området.
Kommunikationer
Häggvik är en knutpunkt vad gäller kommunikationer i Stockholmsområdet och i framtiden kommer även Förbifart Stockholm att utgå härifrån.  Häggviks station ligger 6 minuter bort med cykel och det finns busshållplatser som tar dig dit några hundra meter från huset. Det finns även bussar därifrån till Danderyd och Mörby C (tunnelbanestation). Sollentuna C nås smidigt med buss som avgår 100m från bostaden.
Vägbeskrivning
Närmaste gratisparkering 3-4h hittar du på Frestavägen (utanför porten), Hovslagarevägen samt Sörmlandsvägen. Det finns även parkering på föreningens innergård.
Kostnader kr/år
El 4250 kr
Försäkring 2088 kr
Kommentar till driftskostnader Med två personer i hushållet

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning 2019
Ekonomisk plan
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

sön 25 okt, 13:30 - 14:30
Ägaren Ester Holmgren hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 073-669 87 62
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 350 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Ester Holmgren hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 073-669 87 62 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners