Privatmäklaren

Privatmäklaren

Vasavägen 6
Vasalund

Pris 2 990 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10434

Trevlig 3:a med nytt badrum och balkong

Beskrivning Förmodligen Råsundas bästa läge! Nära till kommunikationer, shopping och naturområden ett stenkast bort. Mitt i smeten men ändå lugnt och avskilt. Balkong och nytt badrum. Nydragen el med jordfelsbrytare. Stambytt 2018.
Kommun Solna
Pris 2 990 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 70 m2
Våning 6 av 7 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 203 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 1956
Förening BRF Vasa Solna 2008
Tillträde 10 oktober 2019
Energiprestanda 159 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Traditionell planlösning. En av grannarna har tagit ner en väg för öppen planlösning (kräver föreningens tillåtelse).
Två bra sovrum. Nytt golv i ett av sovrummen. Parkett i vardagsrummet.
Kök Retrokök, 50-tal, i behov av målning, Ny spis (2018). Nyare kyl/frys (2013). Nytt golv (2018).
Badrum/WC Ett badrum med duschkabin och extra hög toalett. Helt nyrenoverat samband med stambyte 2018. Helkaklat, klinkersgolv.
Tvätt Gemensam, nyrenoverad tvättstuga i samma hus med två tvättmaskiner, ett torkskåp, en torktumlare samt ett stort torkrum med fläkt och elektrisk mangel.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 6 av 7 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 4,084%
Avgift 4 203 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde 10 oktober 2019
Allmänt om bostaden Till lägenheten hör ett källarförråd.
Allmänt om föreningen Brf Vasa Solna 2008 se vasasolna.se/about.html.
Kostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 2472 kr
Försäkringsbolag Trygg Hansa
Kommentar till driftskostnader En person i hushållet

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Monica Österberg hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 070-457 61 91
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 990 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners