Privatmäklaren

Privatmäklaren

Korstavägen 17
Korsta

Pris 670 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 600 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10361

Prisvärd 3 rum och kök 76,5 m2

Beskrivning En lägenhet till bra pris i en bra förening. Kan göras tillgänglig för köparen, kan m a o tillträdas direkt.

Avgiften inkluderar värme, vatten, kabel-tv och bredband.
Bra läge i huset på våning 4 (hiss finns).

Kommun Sundsvall
Pris 670 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 76,5 m2
Våning 4 av 5 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5 126 kr värme, vatten och bredband ingår i avgiften
Byggår 1977
Förening Transportören
Tillträde Omgående
Energiprestanda 133 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrum
Väl tilltaget vardagsrum med stora härliga fönster och helglasad balkongdörr som släpper in fint ljus i rummet. Skeppsgolv typ vinylplastmatta.

Balkong
Ordentligt tilltagen balkong i härligt söderläge. Här finns gott om plats för möbler. Balkongen går att nå både från vardagsrummet och det ena sovrummet.

Sovrum 1
Ljust och trevligt sovrum med laminatgolv.

Sovrum 2
Trivsamt sovrum med laminatgolv och utgång till balkong.
Kök Mycket trivsamt kök med rymlig matplats invid fönster. Laminatgolv. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, spis (2016), ugn och fläkt.
Badrum/WC Rymligt badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Utrustat med badkar, wc ( -16 ), handfat och badrumsskåp.
Tvätt På entréplan finns två gemensamma tvättstugor som är utrustade med två tvättmaskiner, en torktumlare och ett torkskåp vardera.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 4 av 5 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,67425%
Avgift 5 126 kr värme, vatten och bredband ingår i avgiften
Tillträde Omgående
Allmänt om föreningen Bilplats
I föreningen finns följande parkeringsmöjligheter:
39 st. garage med separat kö. 222 kr/mån.
65 st. bilplatser med separat kö. 175 kr/mån.
Det finns även ett antal gästparkeringar.

Allmän info:
För köparen tillkommer en överlåtelseavgift på 1 138 kr kr samt en medlemsdeposition i HSB på 500 kr. Vid en ev. pantsättning tillkommer en pantsätningsavgift på 455 kr / pant.
Driftskostnader kr/år
El 2500 kr
Försäkring 1500 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Per Svensson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0702678212, 06031608
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

670 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

600 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners