Privatmäklaren

Privatmäklaren

Skogsduvevägen 5 lgh 501
Skogsduvan

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 780 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10353

Två rok som renoverats fint sommaren 2018

Beskrivning Välkommen till Skogsduvan och denna tvårummare om 59 kvadratmeter. Denna lägenhet är i absolut toppskick - modern och exklusiv. Den erbjuder bland annat vackert ljusinsläpp med stora fönster - ett exklusivt boende med genomgående fräscha ytskikt.

Västerås centrum ligger endast 10 minuter bort och ett stenkast från bostaden ligger Erikslundscentrum med Ikea, restauranger, barer, matbutiker, vackra promenadstråk, fina grönområden och bra kommunikationer. Det här är den perfekta lägenheten för dig som söker ett högkvalitativt boende!

Välkommen hem!
Kommun Västerås
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 59 m2
Våning 2 av 6 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 309 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Byggår 2002
Förening HSB BRF Skogsduvan
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 180 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Lägenheten har ett ljust, rymligt och öppet vardagsrum, ett bra sovrum, genomgående ekparkettgolv och tre stora garderober.

Hall med gott om plats för avhängning och två stora garderober.

Vardagsrum nymålad och golvet lackerad och utgång till stor  balkong i sydvästläge.
Kök Kök som renoverades stilfullt under sommar 2018. Alla vitvaror såsom spishäll, fläkt samt kombinerad kyl och frys är nya. Rikligt med förvaring i skåp, lådor och vitrinskåp. Intill köket finns en rymlig matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet.
Badrum/WC Helkaklat badrum med nytt badkar, handdukstork, toalett och spegelskåp. Helrenoverat under sommar 2018. Förberett för tvättmaskin.
Tvätt Stor och fint gemensam tvättstuga finns på entréplanet i samma hus.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 6 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,0083%
Avgift 4 309 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Trevlig lägenhet i lugnt område i anslutning till skogsparti. Vardagsrum med utgång till stor och fräsch  balkong. Renoverat kök med nya vitvaror med rejäl matplats i öppen planlösning mot vardagsrummet.

Genomgående ekparkettgolv. Helkaklat badrum. Bekvämt med hiss. Uteplats med grillmöjlighet.
Allmänt om föreningen BRF Skogsduvan är en välskött förening med god ekonomi. Enligt uppgift från förening 2018-04-05 finns inga planer/beslut på att förändra månadsavgiften. Värme,vatten, kälarförråd och Kabel-TV via ComHem, grundutbud ingår i månadsavgiften.

Föreningens namn: HSB Brf Skogsduvan

Lägenhetsnummer: 501
Antal lägenheter: 88

Allmänt om föreningen:
Fastigheten Skogsduvan 2 i Västerås byggdes 2002, på fastigheten finns 4 bostadshus med tillsammans 4 trapphus och adresserna Skogsduvevägen 3,5,7 och 9.

Parkering:
40 garageplatser. Går att hyra för 350 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 44 parkeringsplatser. Går att hyra för 150 kr/mån.

Gemensamma utrymmen:
Det finns välutrustad tvättstuga, cykelförråd.
Vägbeskrivning
Lägenheten ligger 10 minuter till Västerås centrum, 8 minuter till IKEA och Erikslund Shopping Center.
Kostnader kr/år
El 1800 kr
Försäkring 1092 kr
Försäkringsbolag If
Kommentar till driftskostnader Finns parkeringplats att hyra 150 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
10353_energideklaration-sko...
10353_stadgar-brf-skogsduva...
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Rymligt, helrenoverat boende i kanonläge! För visning på andra tider kontakta ägaren!

Ägaren Eva Perez Tamayo hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 072-432 93 72
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

780 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners