Kaptensgatan 5c
Getingen

Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13075

Kaptensgatan 5c

Beskrivning Välkommen in i en smakfullt renoverad gavellägenhet med mörkt trägolv och ljusa väggar. Den något högre takhöjden samt det generösa ljusinsläppet från tre håll bidrar till en rymlighet utöver det vanliga. Drick morgonkaffet till soluppgången i köket och avnjut vackra solnedgångar genom trädtoppar på den inglasade balkongen. På tredje våningen är insyn inget att oroa sig för.

Lägenheten ligger i lugna och mysiga Getingen. I närheten finns Kalmars Tennisklubb, Gröndals IP och ridskola. Havet är några hundra meter bort. Där finns badplats, kanotklubb och minigolfbana. Därifrån är du ett stenkast ifrån Svinö naturreservat. Till centrum kommer du fram inom tio minuter med cykel.

Till lägenheten hör ett stort vindsförråd och matkällare. Du har tillgång till bland annat gym, bastu och biljardrum. Tvättstuga med torkrum finns i källaren.

Varmt välkommen på visning!
Kommun Kalmar
Område Getingen
Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift 3 923 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Rum 2 + kök
Boarea 52,5 m2
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Riksbyggen BRF Tallbocken
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall Hallen är renoverad i ljust färgtema från golv till tak. Det finns plats för att hänga av sig ytterkläderna och ytterligare plats för möblering.
Kök I det renoverade köket finns det plats för ett större matbord. Det mörka parkettgolvet är från Kährs och återfinns i resten av lägenheten. Fönster åt öst och norr.
Badrum Fräscht och helkaklat badrum i vitt med beige klinker. Stort spegelskåp med plats för förvaring. El och vattenanslutning finns för användning av tvättmaskin. Fönster i norrläge.
Klädkammare En perfekt liten ”walk in closet” med gott om plats för kläder och förvaring. Fönster i norrläge.
Sovrum I det här mysiga sovrummet får det plats en stor dubbelsäng. Det finns även plats för andra möbler. Rummet har en inbyggd garderob och två fönster - ett åt norr och ett åt väster.
Vardagsrum Vardagsrummet är stort och är lätt att möblera. Här finns det plats för både soffa och matplats. Utgång till den inglasade balkongen i västerläge.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 1,55921%
Avgift 3 923 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggår 1948
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Internet Bredbandsbolaget fiber 100/100 Mbit/s
Fönster 3-glas
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 157 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 130 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Föreningen omfattar 57 lägenheter. I föreningen finns det garageplatser och p-platser. Det är separat kö till platserna.

Till lägenheterna hör tvättstuga med torkutrymmen, matkällare, gemensamt cykelrum samt stora vindsförråd. Dessutom finns även tillgång till gym, bastu, övernattningsrum, samlingslokal och biljardrum.
Föreningen har gjort flera större renoveringar, däribland:
1993 Stambyten och badrumsrenovering.
1998 Balkongrenovering.
2011 Fönsterbyte till 3-glas och takbyte.
2015 Installation av fiber från Bredbandsbolaget.
Områdesbeskrivning
Lägenheten ligger i lugna och mysiga Getingen. I närheten finns Kalmars Tennisklubb, Gröndals IP och ridskola. Havet är några hundra meter bort. Där finns badplats, kanotklubb och minigolfbana. Därifrån är du ett stenkast ifrån Svinö naturreservat.
Kommunikationer
Till centrum kommer du fram inom tio minuter med cykel. Busstation till lokal- och regional transport finns ett par hundra meter bort.
Kostnader kr/år
El 2000 kr
Försäkring 900 kr
Kommentar till driftskostnader Obligatoriskt tillägg på 165 kr/mån för kabel-tv och bredband (100 Mbit) redan inräknad i avgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning RBF Kalmarhus nr 6
Stadgar RBF Kalmarhus nr 6
Energideklaration kaptensgatan 5C
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Anmälan krävs.
Ägaren Kristina Andric hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 073-908 89 90
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 295 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Kristina Andric hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 073-908 89 90 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners