Mariehamnsgatan 26
Akalla

Pris 1 800 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/13257

Rymligt, ljust 2:a med extra rum som kan användas som kontor/klädkammare

Beskrivning FAST PRIS 1800000 kr

Nu finns det en 2:a som väntar på nästa ägare som önskar lägga ner både tid och kärlek. Högst upp i huset på våning fyra finner vi denna välplanerade och ljusa 2:a med balkong placerad mot föreningens välskötta innergård! Bostaden har renoveringsbehov, perfekt för dig som söker renoveringsobjekt och vill sätta din egen prägel på bostaden, missa inte denna chans!

Brf Pargas ligger i Akalla, som är en stadsdel i Kista. Området är mycket naturskönt och runt knuten finns Järva fältets naturreservat med ett rikt och oexploaterat naturliv. Järvafältet erbjuder milslånga gång- och cykelvägar samt på några minuters gångväg ligger Akalla by med flerhundraårig bebyggelse som har anor tillbaka till järnåldern.

FAST PRIS 1800000 kr

Kommun Stockholm
Område Akalla
Pris 1 800 000 kr Acceptpris
Avgift 4 226 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Rum 2 + kök
Boarea 65 m2
Våning 4 av 4 (med hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening HSB BRF Pargas nr 195 i Stockholm
Tillträde Efter överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Vardagsrum Rymligt, ljust rum med tillgång till balkong. Här har man plats för både soffgrupp och matbord.
Kök Stort kök med plats för matbord. Här finns kyl/frys, spis med ugn samt diskmaskin.
Sovrum Rymligt, stort rum med fint ljusinsläpp.
Badrum Badrum med ljusa väggar och plastmatta. Här kan man göra om till ett riktigt fint, fräscht badrum. Finns plats för dusch/duschkabin, toalettstol och handfat.
Klädkammare/Kontor Rymlig rum som man kan använda antingen som kontor eller klädkammare. Litet fönster finns. Ingång via köket.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Rum 2 + kök
Boarea 65 m2
Våning 4 av 4 (med hiss)
Andelstal 0,3705%
Avgift 4 226 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Efter överenskommelse
Allmänt om bostaden Brf Pargas tillhandahåller access till bredbandsnätet Akalla Husby Nätort (AHN) via avtal. För att som privatperson få tillgång till AHNs nät krävs avtal med Bahnhof om Bredbandsaccess Privat. (ingår inte i avgiften, tecknas separat)

Samtliga hushåll anslutna till AHN har kabel-TV via ComHem. Signalen distribueras via antennuttaget och består av 15 analoga kanaler samt ComHems digitala utbud på fler än 300 kanaler.
Som boende har du utan kostnad möjlighet att få 8 favoriter samt digitalbox / CA modul. Om du vill ha ett större utbud tecknar du avtal med ComHem själv till ett subventionerat pris.

Observera att säljaren har inte bott i lägenheten senaste året.
Lägenheten är pantnoterad.

Föreningen är fullvärdesförsäkrad i Folksam. I försäkringen ingår bostadsrättstillägg samt styrelseansvarsförsäkring.
Byggnad
Byggår 1977
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 171 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 176 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Brf Pargas ligger i Akalla, som är en stadsdel i Kista. Området är mycket naturskönt och runt knuten finns Järva fältets naturreservat med ett rikt och oexploaterat naturliv.

Området planerades och byggdes av John Mattson och ombildades 1979 till en HSB bostadsrättsförening. Idag är samtliga lägenheterna upplåtna som bostadsrätter. Föreningen består av fyra huskroppar efter Mariehamnsgatan med totalt 233 lägenheter. För våra bilägare finns det varmgarage med 109 st platser och för övriga kan vi erbjuda plats på parkeringsdäck hos våra grannföreningar.

Förutom lägenheter har föreningen ett mindre antal kommersiella lokaler och Stockholm Stad hyr även lokaler för sin förskoleverksamhet.

Föreningen har en egen hemsida http://www.pargas.se/
Läs mer i årsredovisningen om kommande reparationer på fastigheten.

Denna förening kräver ett HSB medlemskap. Varje ägare betalar 500 kr i deposition samt en årlig avgift på ca 300kr/hushåll.
Områdesbeskrivning
Brf Pargas ligger i Akalla, som är en stadsdel i Kista. Området är mycket naturskönt och runt knuten finns Järva fältets naturreservat med ett rikt och oexploaterat naturliv. Järvafältet erbjuder milslånga gång- och cykelvägar samt på några minuters gångväg ligger Akalla by med flerhundraårig bebyggelse som har anor tillbaka till järnåldern.
Kommunikationer
Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. Akalla till T-centralen tar 21 minuter. Blå linjen kommer att förlängas från Akalla till de nya stationerna Barkarbystaden och Barkarby ca år 2024. Från Akalla finns goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.
Driftskostnader kr/år
El 2400 kr
Försäkring 1800 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning HSB BRF Pargas nr 195 i Stockholm
Stadgar HSB BRF Pargas nr 195 i Stockholm
Energideklaration Mariehamnsgatan 26
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

Kontakta mäklaren för visning.
0707826005 Mejla
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 800 000 kr Acceptpris

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

0707826005, eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners