Svarvargatan 11
Kungsholmen

Pris 9 995 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13324

Unik bostad med industridesign!

Beskrivning Ett nytänkande och modernt nyproduktionsboende i fastighet anno 1897 ger er ett boende utöver det vanliga. Bostadens kvadratmeter är ytterst välplanerade och tillsammans med den höga takhöjden ger er ett hem att trivas i. Lägenheten erbjuder en social planlösning med öppet mellan kök och matplats, där ljuset flödar in genom de stora fönstren och det höga läget i fastigheten. I anslutning till matplatsen finns även ytterligare ett rum som idag disponeras som vardagsrum, med som med enkelhet kan konverteras till kontor, bibliotek eller gästrum för den som önskar. Dessutom erbjuder bostaden tre sovrum med plats för flexibel möblering samt två rymligt och stilrent designade badrum och varav ett försett med tvättpelare. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter i såväl bostaden samt ett rymligt förråd i källarplanet.
Kommun Stockholm
Område Kungsholmen
Pris 9 995 000 kr eller högstbjudande
Avgift 5 854 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Rum 4,5 + kök
Boarea 117 m2
Våning 2 av 6 (med hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Brf Industriverket
Tillträde Januari 2022

Den här försäljningen hanteras av: Malin Bogdanoff 073-038 60 80

» Skicka mejl till säljaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall När ni kommer in i det vackra trapphuset med klassisk industriell karaktär finns postboxarna direkt till vänster. Tar ni ytterligare några steg in når ni hissen till höger. På varje våningsplan är försedd med heltäckningsmatta på golvet, vacker armatur och utanför varje lägenhetsdörr (säkerhetsdörr) finns en tidningshållare för morgontidningen.

Hallen är rymlig och möblerbar, till vänster i nischen har ni den givna platsen för era ytterkläder och skor. Från hallen nås även en rejäl klädkammare samt ytterligare förvaring i den inre hallen som leder till ett av bostadens badrum.
Sovrum 1 Till höger om hallen nås bostadens första sovrum. Här finns plats för såväl säng med tillhörande sängmöbel som skrivbord. Sovrummet kan med fördel konverteras om till kontor för den som önskar.
Sovrum 2 Sovrum II
Till höger om hallen nås bostadens andra sovrum. Här finns plats för såväl säng med tillhörande sängmöbel som skrivbord. Sovrummet kan med fördel konverteras om till kontor för den som önskar.
Kök / Matplats Fantastiskt fint snickerikök unikt framtaget för just detta projekt. Vita lackade luckor och beslag i oxiderad brons. Bänkskiva i ljus stenkomposit med underlimmad ho i rostfritt. Ovanför bänkskivan hänger en rostfri stång som sträcker sig längs med hela köket. Nu varande ägare har även byggt till en praktiskt köksö som bidrar till ytterligare förvaring samt extra sittplatser. Perfekt när man ska avnjuta frukosten eller på eftermiddagen när barnen gör läxorna samtidigt som föräldrarna tillagar kvällsmaten. Den maskinella utrustningen består av helintegrerad kyl, frys och diskmaskin. varmluftsugn och infälld induktionshäll. Det här är ett kök som osar kvalitet! I taket finns pendelarmaturer från Rubn lightning i obehandlat stål. Tack vare den öppna planlösningen mellan köket matplats, och vardagsrummet har ni gott om plats för det stora matbordet där hela familjen ryms runtom.
Sovrum III Om vi fortsätter in i bostaden möter vi lägenheten master bedroom. Väl tilltaget med plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbel. Har finns även gott om förvaringsutrymmen i form av en hel vägg med garderober. De stora fönsterpartierna mot föreningens gård gör att rummet badar i härligt solljus.
I anslutning till sovrummet finns en inre hall som leder oss till bostadens andra badrum. Här finns gott om plats att sätta upp ett hemmakontor för den som behöver.
Badrum 1 Rymligt badrum med vägghängd wc, duschplats med glasvägg i klarglas, handfat i marmorkomposit från spanska Hidrobox. Ovanför handfatet finns ett spegelskåp med förvaring och till vänster integrerad tvättpelare. Ljus granitkeramik på golvet med elburen golvvärme och väggar klädda i samma fina granitkeramik som golvet.
Utanför badrummet finns ett förråd samt garderobs- och skåpsförvaring.
Badrum 2 Vidare nås bostadens andra badrum som ligger i anslutning till master bedroom. Badrummet går i samma stil som det andra badrummet, där golv med elburen golvvärme och väggar är beklädda med ljus granitkeramik. Badrummet är utrustat med wc, handfat med kommod, handdukstork samt duschplats med glasväggar.
Vardagsrum/kontor/bibliotek Ett storslaget vardagsrum som badar i naturligt dagsljus tack vare de vackra och stora fönsterna med mörka ramar. Möblera med soffan, favoritfåtöljen. Tv''n sätts med fördel upp på väggen för att frigöra golvyta, det finns multimediauttag i alla rum för TV, data och IP-telefoni. Väggarna är lika vita som i resten av lägenheten.
Som nämndes ovan används idag rummet som vardagsrum, men kan med fördel utnyttjas som kontor, bibliotek eller gästrum för den som önskar.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Rum 4,5 + kök
Boarea 117 m2
Våning 2 av 6 (med hiss)
Andelstal 0,7836%
Avgift 5 854 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Januari 2022
Allmänt om bostaden Ett nytänkande och modernt nyproduktionsboende i fastighet anno 1897 ger er ett boende utöver det vanliga. Bostadens kvadratmeter är ytterst välplanerade och tillsammans med den höga takhöjden ger er ett hem att trivas i. Lägenheten erbjuder en social planlösning med öppet mellan kök och matplats, där ljuset flödar in genom de stora fönstren och det höga läget i fastigheten. I anslutning till matplatsen finns även ytterligare ett rum som idag disponeras som vardagsrum, med som med enkelhet kan konverteras till kontor, bibliotek eller gästrum för den som önskar. Dessutom erbjuder bostaden tre sovrum med plats för flexibel möblering samt två rymligt och stilrent designade badrum och varav ett försett med tvättpelare. Dessutom finns goda förvaringsmöjligheter i såväl bostaden samt ett rymligt förråd i källarplanet.
Varmt välkommen!

Återigen har gamla industribyggnader fått nytt liv igen tack vare Oscar Properties. Nu finns tillfälle att förvärva en rymlig bostad med stora fönsterpartier och högt till tak. En social planlösning med öppet mellan kök och matplats, där ljuset flödar in genom de väl tilltagna fönsterna och det höga läget i fastigheten. I anslutning till matplatsen finns ett extra rum som idag används som vardagsrum, men som med fördel kan användas som kontor, bibliotek eller gästrum. Även från vardagsrummet ser man ut mot innergården, då delen av rummet som vetter mot matsalen består av industriglasfönster.
Här blandas i en perfekt symbios den gamla industrikänslan med moderna materialval och en planlösning som är optimalt utformad. Detta är helt klart ett boende utöver det vanliga!

I hjärtat av bostadens finner vi i en öppen planlösning köket och matplatsen samt ett intilliggande rum som av nuvarande ägare används som vardagsrum. Men som förslagsvis kan användas som kontor, matsal, bibliotek eller som ett extra sovrum. Som ni märker är möjligheterna oändliga. Utöver de öppna sällskapsytorna bjuder bostaden på tre väl tilltagna sovrum, två rymliga och stilrent designade badrum med golvvärme samt goda förvaringsmöjligheter, såväl i bostaden som ett rymligt förråd på källarvåningen.

Bostaden vetter även mot föreningens trivsamma innergård som möjliggör lek och bus för barnen samt grillmöjligheter för familjen, då bord och stolar ställs upp under sommarhalvåret. På innergården finns även ett dagis, perfekt för dem som har barn.
Bostaden är belagen på lugna Svarvargatan, där man har minilivs, frisörer och flera restauranger endast en minuts gångväg bort.

Sammanfattningsvis ett boende i absolut toppskick. Här bor ni med bra kommunikationer med blå linjens tunnelbanan närmast, men en kortare promenad mot Fridhemsplan ger er oändliga linjer med bussar och dessutom den gröna tunnelbanan. Perfekt läge på Kungsholmen med närhet till Fridhemsplans puls och rika restaurangutbud i din direkta närhet. På bara någon minut når du även Västmalmsbåtklubb samt Kungsholms Strands promenadstråk där man kan promenera eller springa längs vattnet som tar dig hela vägen runt Kungsholmen. Dessutom finns närhet till flertalet parker och grönområden. Precis över Sankt Eriksbron finns Birkastans mysiga gator med flertalet småbutiker, caféer och restauranger. Mycket bra kommunikationer från Fridhemsplan där du hittar såväl grön och blå linje som flera busslinjer som tar dig i stort sätt över hela stan. Här bor du helt enkelt med stadspulsen precis runt hörnet, men på en lugn enkelriktad gata där man hör fågelkvitter när man öppnar fönstret på morgonen.
Byggnad
Byggår 2017
Uppvärmning Ingår, golvvärme i badrumen
Internet Bredband och tv levereras via Ownit 100/100mit/s. Ownit levererar en Tv-box samt router till varje lägenhet.
Fönster Fönster i alla rum, stora fönsterpartier
Energiprestanda, primärenergital 116 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
ALLMÄNT
Brf Industriverket registrerades 2015 och består av adresserna Svarvargatan 7-11 samt Igeldammsgatan 22 A-C.
Föreningen består av 147 bostadsrätter, elva bostadsrättslokal, två hyreslokaler samt 35 garageplatser. Föreningen är en äkta förening och äger marken.

KABEL TV & INTERNET
Bredband och tv levereras via Ownit 100/100mit/s. Ownit levererar en Tv-box samt router till varje lägenhet.

EKONOMI
Ing planerade avgiftshöjningar (kontrollerat med föreningen 2021-06-01).
En överlåtelseavgift tas ut av köparen om 2,5 % av gällande prisbasbelopp. En pantsättningsavgift per pant tas ut av pantsättaren om 1 % av gällande prisbasbelopp.
Områdesbeskrivning
Här bor du minst sagt mitt i pulsen och i hjärtat av Kungsholmen. Här samsas nischade specialaffärer i vackra sekelskifteslokaler med Västermalmsgallerian och dess stora urval av shopping. Här finns dessutom ett imponerande restaurangutbud i ständig förändring och rörelse som rymmer matkulturer från hela världen. Fik och caféer i kombination med småbutiker skapar härlig atmosfär och erbjuder storstadens alla fördelar. Men, precis som resten av Kungsholmen, med direkt närhet till vatten och natur. Här har du bland annat nära till Rålambshovsparken, Kronobergsparken, Karlbergsparken och härliga Kungsholms Strand med dess vackra promenadstråk längs vattnet. Dessutom finns nyanlagda gångstråket vid Hornsbergs Strand kantat med badbryggor och vattennära restauranger där kvällssolen kan avnjutas. Perfekt ställe att även avsluta löpturen runt Kungsholmen med träning i utegymmet, ett dopp i Mälaren eller en runda i vackra och närbelägna Kronobergsparken - fritt fram att hitta sin egen favoritplats!
Kommunikationer
Kommunikationerna här är goda. Trafikplatsen Fridhemsplan var förr en stor spårvägsknut och idag är den bytesplats för blåa och gröna tunnelbanelinjerna. Flera blå bussar (1, 3 och 4) liksom många andra busslinjer passerar här samt flygbussarna. Med en kort promenad på S:t Eriksbron över Karlbergsjön är du plötsligt mitt i Birkastan. Där kan du även vandra vidare och njuta av Vasastans mysiga kvarter och utbud.
Övrigt
OBS detta objekt säljs direkt av ägaren. Ingen mäklare är ansvarig för detta objekt utan ägaren har valt att använda vår Privattjänst och hanterar försäljningen helt själv. Uppgifterna i annonsen kommer direkt från ägaren.
Privatmäklaren Skandinavien ansvarar inte i något fall för riktigheten i de uppgifter som lämnas i beskrivningen.
Driftskostnader kr/år
El 1200 kr
Försäkring 2532 kr
Kommentar till driftskostnader 4 i hushållet

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Juridisk information till köpare och säljare
Energideklaration
Årsredovisning
Stadgar

Visningar

Den här försäljningen hanteras av: Malin Bogdanoff 073-038 60 80


» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Budgivning

Ta kontakt med säljaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Detta objekt säljs helt privat, dvs inte genom någon av våra mäklare. Det är ägarens egna bilder och beskrivning. Läs mer här. Mäklaren Malin Bogdanoff hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 073-038 60 80 eller mejla.

Den här försäljningen hanteras av: Malin Bogdanoff 073-038 60 80

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Partners