Lidåkersgatan 9A
Lidåker

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 750 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13145

Välplanerad, ljus 3:a om 83 kvm

Beskrivning En riktigt fin, stilren 3:a om 83 kvm med balkong. Vardagsrum med plats för både matsalsbord och sittgrupp. Vardagsrummet har ljusa väggar och fondvägg. ett härligt, stort kök som är inrett med omtanke och känsla för design. Sovrummen är rymliga och har gott om plats för säng och förvaring. Gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola, förskola och grönskande omgivningar.
Kommun Lidköping
Område Lidåker
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift 5 571 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Rum 3 + kök
Boarea 83 m2
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening HSB BRF Sidensvansen
Tillträde Efter överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Entré/hall Välkomnande hall med möblerbara ytor, i hallen är det plastmatta på golvet och väggarna är målade 2020. Här finns även garderober och klädhängare när man kommer in. Längre in i hallen är det en klädkammare som är väldigt praktisk att ha.
Kök Stilfullt och modernt med laminatgolv och väggarna är vitmålat/ tapetserat. Det är mosaik ovanför bänkskiva. Det finns väldigt mycket förvaring och fin belysning under luckorna. Den maskinella utrustningen består av häll, spisfläkt, inbyggnadsugn, inbyggd micro, diskmaskin och kyl/frys, allt är rostfritt. Köket är från 2013 som gör att några luckor har flagnat lite.
Vardagsrum och balkong Rymligt, fint vardagsrum med parkettgolv (2020) och nymålade väggar (2020) men även en tapetserad vägg. Finns plats för stor soffa, tv-möbler men även matplats för dem som vill. Från vardagsrummet finns även utgång till balkongen i soligt västerläge med utsikt mot fin innergård. Balkongen är nybyggd 2020.
Badrum Helkaklat badrum med klinkergolv, duschkabin med glasväggar, toalett, tvättställsskåp, spegelskåp, handdukstork, tvättmaskin och torkmaskin.
Sovrum 1 Sovrum med parkettgolv, målade väggar men även en tapetserad vägg. Garderob med gott om förvaring. Fönster mot väst.
Sovrum 2 Rymligt rum med plats för säng och förvaring. Laminatgolv, målade väggar med en fondvägg.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,53094%
Avgift 5 571 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Efter överenskommelse
Byggnad
Byggår 1971
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Internet Tecknas separat hos Com Hem
Fönster 3-glas
Energiprestanda, primärenergital 151 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Föreningen består av 10 st flerfamiljshus färdigställda 1971 med 34 st trappuppgångar innehållande 213 lägenheter, 36 lokaler, 46 garage, 24 carport. Ytterligare 20 st garage har färdigställts under 2010. Det finns 133 st parkeringsplatser att hyra vilket sker genom separat kö via föreningen.

En gemensam tvättruta finns att låna för föreningarnas medlemmar med tillgång till el och vatten. En samlingslokal finns att låna vid tillställningar samt ett hobbyrum. Huset är ett Comhem-hus, dvs tillgång till bredband, tv och telefoni. Under 2006 har föreningen utfört omfattande renovering med bl.a. stambyte inkl. nya badrum, ny el samt byte av lägenhetsdörrar m.m. Under 2008 har föreningen bytt ut samtliga lägenhetsfönster och balkongdörrar till 3-glasfönster. Värmeanläggning byttes under 2013 och under 2014 utfördes takomläggning. Under 2019-2020 har balkongrenovering utförts. För mer information om gjorda eller kommande renoveringar, läs vidare i årsredovisningen.

Avgiften höjdes senast den 1/1 2020 med 2%. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift på 2,5 % av gällande prisbasbelopp vilken betalas av säljaren till bostadsrätten.


Övriga utrymmen:
Till bostaden hör ett källarförråd samt matkällare. I källaren på Lidåkersgatan 9 finns en gemensam tvättstuga.
Områdesbeskrivning
Här bor man i ett lugnt och trevligt område i en skötsam och omtyckt förening med gång/cykelavstånd till centrum. I närheten finns både skola, förskola och grönskade omgivningar.
Kostnader kr/år
El 3276 kr
Försäkring 1308 kr
Kommentar till driftskostnader Grundutbud av Kabel-Tv via Com-Hem ingår i avgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration Lidåkersgatan 9A
Årsredovisning HSB BRF Sidensvansen
Stadgar HSB BRF Sidensvansen
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Vitalija Jutman hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0700154056
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

750 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Vitalija Jutman hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0700154056 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners