Keramikvägen 120
Oxie, Malmö

Pris 2 600 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13016

Välplanerad, hemtrevlig, inflyttningsklar bostad om hela 116 kvm

Beskrivning Totalrenoverad lägenhet (etage) i två härliga plan med stora sociala ytor. Stort kök med påkostade vitvaror. Två härliga stora badrum med duschhörna i det ena badrummet och duschkabin i det andra. Lyxigt badrumsinredning med inredning som valts med planering och eftertanke. Riktigt hotell känsla!
Tre rymliga sovrum med underbara fönsterpartier på övre plan och ett stort vardagsrum med stora sociala ytor redo för familjemiddagar på nedre våningen.
Nära till skolor, shopping och förskola.
På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. Förutom tåg kan du även ta dig till Malmö med buss. Busshållplatsen finns precis utanför området.
Promenad avstånd till Oxievångsparken och Hilton Golf Club.

Kommun Malmö
Område Oxie, Malmö
Pris 2 600 000 kr eller högstbjudande
Avgift 7 375 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och garageplats ingår i avgiften
Rum 4 + kök
Boarea 116 m2
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening HSB Brf Dalgården
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Kök Stort kök med påkostade vitvaror och plats för matbord. Köksinredning i vit med många skåp och lådor.
Utrustning: spishäll, spisfläkt, ugn,  diskmaskin, samt kyl/frys fullängd.
Vardagsum Stort vardagsrum med stora sociala ytor redo för familjemiddagar på nedre våningen. Lättmöblerad och tillgång till terrassen via vardagsrummet.
Badrum 1 Påkostat badrum med duschhörna. Svart mosaik på väggen vid duschhörnan och resten i ljust kakel. Riktigt fräscht badrum med stilrena val.
Badrum 2 Hotellkänsla i detta badrum med påkostade val. Lyxig duschkabin med badkar. Wc, handfat i vitt med kommod i svart, överskåp med spegel och belysning. Tvättmaskin och torktumlare finns.
Sovrum Tre rymliga. ljusa sovrum med härliga fönsterpartier. Alla tre hittar du på övre plan.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Ekonomi Andelstal 0,89744%
Avgift 7 375 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och garageplats ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Byggnad
Byggår 1983
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation FTX
Internet Fiber
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 119 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 143  kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Förening består av 127 hushåll fördelade på 58 st radhus, 29 st marklägenheter och 40 st lägenheter.
Detta fördelat på 27 bostadshus men föreningen äger också 5 hus med servicelokaler, 9 förrådsbyggnader och 19 garagebyggnader. Totala bostadsytan är på 13 086 kvm. Vi är ca 350 som bor i föreningen. Föreningen färdigställdes 1983.

Vår yttre miljö har stora gräsmattor för aktiviteter som är omgärdade av lummiga buskar och träd.

Alla marklägenheter och radhus disponerar en tomt av varierande läge och storlek där boende själv kan skapa sin egen miljö.

Området är bilfritt och därför disponerar varje bostad ett garage placerat i en gemensam garagebyggnad. I denna byggnad är det de närmsta grannarna som har sina garage.
Dessutom disponerar varje bostad ett förråd placerat i en förrådsbyggnad.
På området finns 5 st tvättstugor.
På området finns garage till varje lägenhet som ingår i månadsavgiften. Föreningen har gästparkeringar som får utnyttjas av gäster till de boende, här får man då använda p-tillstånd och p-skiva, max parkering 5 timmar. Om ditt hushåll disponerar mer än en bil kan du i mån av tillgång hyra en extra p-plats.
Områdesbeskrivning
Föreningen ligger i stadsdelen Oxie. Vi har Oxie centrum som granne. På centrum finns, restauranger, en livsmedelsaffär, blomsteraffär, tobaksaffär som är ombud för spel och lotter, frisörer, vårt nyligen uppdaterade jättefina bibliotek, veterinärsklinik Alfa Veta och apotek.
Söder om oss finns Oxievångsskolan som är en högstadieskola. Här finns också en sporthall och simhall. I öster finns Lilla Oxievångsskolan med låg- och mellanstadie. Intill Lilla Oxievångsskolan finns också en förskola.

Bortom Oxievångsskolan finns ett stort sportområde med fotbollsplaner och tennisbanor. Intill oss i sydöstlig riktning finns en stor naturpark att promenera i eller för barnen att tumla runt.

På gångavstånd finns en golfbana och på cykelavstånd finns det ytterligare en till golfbana.

Mer information om Oxie kan du få på Malmös stads hemsida: www.malmo.se
Kommunikationer
På fem minuters gångväg ligger tågstationen varifrån du kan åka till Ystad eller Malmö. Till Malmö C tar det 12 minuter. Förutom tåg kan vi även ta oss till Malmö med buss. Busshållplatsen finns precis utanför vårt område.
Kostnader kr/år
El 4000 kr
Försäkring 3000 kr
Kommentar till driftskostnader Förråd ingår i avgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar HSB BRF Dalgården
Årsredovisning HSB BRF Dalgården 2018/2019
Energideklaration Keramikvägen 120
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Kontakta säljaren Amadeo för bokning av visning. Mejla eller ring +46763031137, +46763031137
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 600 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Kontakta säljaren Amadeo för bokning av visning., +46763031137 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners