Årtullsgatan 3
Lindö Strand

Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 1 395 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13208

UNIK MÖJLIGHET ATT BO VID HAVET I NYA LINDÖ STRAND!

Beskrivning I 2021´s Lindö Strand erbjuds nu en stor 1:a med havsutsikt! Nyproduktion intill Bråviken i ett tryggt område på vån 4/4 med en sydvästlig balkong. Projektutvecklaren JM har lagt mycket fokus på modern arkitektur, hållbara materialval och god ekonomi.

Stort ljusinsläpp i hela lägenheten tack vare fönster i tre väderstreck(!) och ett högt insynsskyddat läge. Vid stranden finns bland annat nya bryggor och ett utegym, samt inomhus-paddelbanor vid RingUp Arena.

Varmt välkommen på visning intill vackra Bråviken i nya Lindö Strand!
Kommun Norrköping
Område Lindö Strand
Pris 1 295 000 kr eller högstbjudande
Avgift 2 714 kr värme och vatten ingår i avgiften
Rum 1 + kök
Boarea 41 m2
Våning 4 av 4 (med hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Lindö Strand 1
Tillträde Efter överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall Hall med gott om förvaring i garderob. Klinker på golv och vitmålade väggar.
Vardagsrum med sovdel Vardagsrum och sovdel med öppen planlösning (''studio'') och utgång till balkong. 3-stavs mattlackad ekparkett. Burspråk med utsikt mot Bråviken. Gardinskenor i taket.
Kök Kök från Vedum och vitvaror från Electrolux. Diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn m.m.
Badrum Badrum med tvättställ/kommod, WC, handdukstork, duschväggar, samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Klinker på golvet och kakel på väggarna.
Balkong Balkong om 8 kvm i sydvästläge. Belysning och eluttag.
Förråd / Walk-in closet Kombinerad Walk-in closet och förråd. Uttag för router och nätverksskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 4 av 4 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,1593%
Avgift 2 714 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Efter överenskommelse
Allmänt om bostaden Bostäderna i Lindö Strand 1 är luftiga och stilrena
med ett svårslaget läge precis intill Bråviken. Bostaden har utblick mot havet. I Lindö Strand 1 har 56 lägenheter byggts om 4 huskroppar som är miljömärkta med Svanen. Bostäderna har en stilsäker interiör och en vacker och mycket hållbar tegelfasad exteriört.

Eventuella kostnader utöver avgift och driftkostnad:
-Varmvatten betalas efter faktisk förbrukning genom individuell beräkning/mätning (läs s.7-9 i den ekonomiska planen).
-Hushållsel (EON).
-Bostadsrättstillägg (försäkring för fast inredning).

Andel i föreningen/årsavgiften enligt information i ekonomiska planen.
Byggnad
Byggår 2021
Uppvärmning Fjärrvärme kombinerad med FTX
Ventilation FTX-system (Mekanisk från- och till
Internet Telia Triple Play (obl. driftkostnad): Bredband 1000/1000 Mbit + TV-paket Lagom + IP-tel
Fönster Träfönster, utvändigt aluminiumklädda
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 68 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 56 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen Lindö Strand 1
Föreningens hemsida: brflindostrand1.se
Adjungerande i styrelsen: ulf.hagestrom@gmail.com

JM@home ansvarar för teknisk och ekonomisk förvaltning under ca 3 år.
Föreningen äger marken/fastigheten Barlasten 1 och Åran 2.
Områdesbeskrivning
LINDÖ STRAND
Lindö är känt för att vara ett naturskönt område och är idag en etablerad stadsdel som bjuder in till en aktiv livsstil med bland annat motionsspår, lekplatser, båtbryggor, badplats och inte minst en makalös utsikt över Bråviken. Intill föreningen bygger kommunen ett nytt torg och en ny park. Vid vattnet blir det en helt ny strand med bland annat nya bryggor och ett nytt utegym. Det finns även två inomhuspadelbanor på RingUp Arena.

LINDÖ SMÅBÅTSHAMN
Här finns två nyrenoverade gästbryggor med totalt cirka 10 gästplatser samt cirka 100 fasta båtplatser med y-bom i olika storlek på bryggorna Svindra, Esterön samt Hanholmen (även kallad BSS-bryggan). I Lindö småbåtshamn finns gästhamnsservice i form av dusch, tvätt och WC. På gästhamnsbryggan under sommarhalvåret finns elanslutning och tillgång till kommunalt dricksvatten. I hamnen finns även en restaurang, äventyrsgolf med mera.

ABBORREBERG
Abborreberg ligger vid Bråvikens strand och har servering, vandrarhem, och festvåning. Festvåningen har komplett konferensutrustning för cirka 50 personer. Vandrarhemmet har 60 bäddar i rum och stugor. Grillplats finns inom området. Abborreberg är ett byggnadsminne.
Kommunikationer
Gratis parkering på gatorna. Föreningen förfogar över 45 parkeringsplatser, varav 6 med el-laddare och 2 som är handikappanpassade, vilka erbjuds genom separat kö. För mer info fråga säljaren eller kontakta styrelsen. I närheten finns två busshållplatser med busslinje till Söder Tull och Resecentrum.
Vägbeskrivning
https://kartor.eniro.se/vägbeskrivning/norrköping/lindö
Kostnader kr/år
Övrigt 2640 kr
Kommentar till driftskostnader Obligatorisk driftkostnad: Telia Triple Play (220kr/mån på avgiftsavin) 1000/1000 Mbit/s Internet, TV-paket Lagom, IP-tel.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Ekonomisk plan
Projektbroschyr
Stadgar
Energideklaration
Årsredovisning 2020
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Aron Sternlund hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0732008260
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 295 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

1 395 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Aron Sternlund hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0732008260 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners