Albyvägen 11
Norsborg

Pris 2 850 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 2 890 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13168

Välkommen till kommunens vackraste lägenhet

Beskrivning Topprenoverad, ljus, rymlig lägenhet för den som bara nöjer sig med det bästa.
Två lyxiga badrum och ett fantastiskt kök och vardagsrum.
Allt i lägenheten är nytt och kommer att användas för första gången av den som behåller den här pärlan. Här bor du endast ett promenadavstånd till centrum, tunnelbana, buss, skola och förskola.
Kommun Botkyrka
Område Norsborg
Pris 2 850 000 kr eller högstbjudande
Avgift 6 761 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Rum 4 + kök
Boarea 93 m2
Våning 3 av 5 (med hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Riksbyggen BRF Albyhus nr 3
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Entré Rymlig och ljus entréhall med klinkers på hela golvytan samt golvvärme.
Sovrum Ljust och stort sovrum med inbyggd garderob och nytt parkettgolv.
Sovrum Ljust, rymligt sovrum med nylagt parkettgolv.
Sovrum Välplanerat, ljust sovrum med vacker utsikt där man kan se en glimt av sjön.
Kombinerad Duschrum och tvättstuga Elegant och modernt nyrenoverat badrum med takdusch och tvätt samt torkmaskin. Golvvärme och spotlights med dimmerfunktion.
Badrum Toppmodernt nyrenoverat badrum med ett lyxigt badkar, golvvärme och LED spotlights med dimmerfunktion för den optimala vardagslyxen.
Vardagsrum Ljust och rymligt nyrenoverat vardagsrum som ansluter med både balkong och matplats. Perfekt för härliga stunder med familj och vänner. Stora sociala ytor.
Kök Toppmodernt nyrenoverat kök med inbyggd kyl och frys samt diskmaskin. Trendig belysning i inredningen som hanteras med en fjärrkontroll. Gott om arbetsplats samt förvaring. Matplats med fin utsikt mot gården och där man kan se en glimt av sjön.
Balkong Inglasad balkong med klinkers på golvet och golvvärme för den extra lyxiga känslan.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 5 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,9095%
Avgift 6 761 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Pantnoterad: Nej
Byggnad
Byggår 1990
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluftsventilation med återvinning
Internet Bredband från Telenor
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 128 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 129 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Utmed Albybergets sydsluttning, längs med vägen mot Albysjön, har vår förening tre hus med 128 moderna lägenheter utrustade med bredband, (ip-)tv och (ip-)telefoni. Två av fastigheterna har 8 våningar och en fastighet 7 våningar, hiss finns i samtliga fastigheter. Entrédörrarna öppnas med nyckelbricka och det finns porttelefon.
Ca 5 min promenad till Centrum och tunnelbana.
Vi har kameraövervakning i varje fastighet och vi har en fastighetsskötare som finns på vår expedition alla
vardagar mellan 09-10.

Föreningen:
Är en äkta bostadsrättsförening och vi godkänner inte juridisk person, undantag Kommun och Landsting, som ägare av lägenhet.
Eventuell överlåtelseavgift debiteras köparen (2.5% av prisbasbeloppet) eventuell pantsättningsavgift debiteras med 1% av prisbasbeloppet. Det är ok med delat ägande av lägenheten där minsta ägarandel är 10%.

Hur har avgiften varit de senaste två åren? Höjdes med 3,2 % 2020-04-01
Dessförinnan hade vi en avgiftshöjning med 2 % år 2014.
Har föreningen beslutat om någon avgiftsförändring? Nej.
Avgiftsförändringar bestäms av årsstämman som hålls i slutet av maj varje år.

Medlemmarna har tillgång till:
Trädgårdsterrassser - Fem våningar upp har varje hus en trädgårdsterrass med utsikt över sjö och skog.

Kvarterslokal - som kan hyras av medlemmar för olika tillfällen så som sammanträden, barnkalas och fester av mildare typ samt övernattning.

Parkering - Samfälligheten Albyhus, där Brf Albyhus1, Brf Albyhus2 och Brf Albyhus3 ingår har hand om parkeringarna.
Pris: Parkering - Kallgarage (400:-/mån), inhägnad utomhusparkering (250-275:-/mån), övrig utomhusparkering (200:-/mån).

Tvättstuga -I varje hus finns tvättstuga för normaltvätt, 3 st maskiner, torktumlare, torkskåp och el-mangel. Det finns även tillgång till grovtvättstuga och drop-in tvättstuga i fastigheten Albyvägen 11.
Områdesbeskrivning
I intilliggande Alby c finns bland annat restauranger , livsmedelsbutiker, frisör, kemtvätt, apotek , vårdcentral och mödravårdscentral. Två minuters bilväg från huset finns även Ica Maxi, Biltema, Bauhaus, Rusta m.m. På Sex minuters avstånd finns även Hallunda Centrum och allt du kan behöva med butiker som HM , Guldfynd m.m. På 12 minuter är du på Kungens Kurva med bland annat IKEA.''

För den aktive finns det gott om utbud så som Botkyrka Rackethall, Botkyrka Hallen och Brunna IP alla i anslutning till varandra erbjuder en stor variation av olika sporter för både stora och små.

Exploria, Europas störta nöjescenter erbjuder ett fullspäckat utbud av olika nöjen, aktiviteter och restauranger för både barn och vuxna.
Nere vid Albysjön finns också Hangaren, Sveriges första multidisciplinära cirkusscen, en arena för nationell och internationell scenkonst men också en studio för de stora filmsatsningarna i Stockholmsregionen.
Kommunikationer
Här bor du endast ett promenadavstånd till centrum, tunnelbana, buss, skola och förskola. Tunnelbanan tar dig till T-centralen på ca. 33 min. E4:an tar dig till centrala Stockholm på knappt 20 min med bil.
Kostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 2040 kr
Kommentar till driftskostnader Obligatoriska tillägg 165 sek för TV(ComHem basutbud)/Bredband ingår i avgiften. Bostadsrättsförsäkring och förråd på samma våning som lägenheten ingår i avgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning RB BRF Alby Albyhus nr 3
Stadgar RB BRF Alby Albyhus nr 3
Energideklaration Albyvägen 11
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

sön 16 maj, 12:00 - 13:00
mån 17 maj, 18:00 - 19:00
Ägaren Monica Rubinstein hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0736633673
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 850 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

2 890 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Monica Rubinstein hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0736633673 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners