Ekholmsvägen 250B
Skärholmen

Pris 2 620 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13273

Exklusiv topprenoverad lägenhet med högt i tak

Beskrivning Totalrenoverad , ljus och rymlig lägenhet för den som bara nöjer sig med det bästa!
Ett lyxigt badrum med tvätt möjligheter och ett fantastiskt kök med vardagsrum samt tre spatiösa sovrum. Allt i lägenheten är nytt och kommer att användas för första gången av den som behåller den här pärlan. Promenadavstånd till en av landets bästa gallerior samt bara några minuter med bil eller buss från Kungens Kurva med ställen som IKEA, Dollarstore, Heron City och många fler. I närheten finner du Mälaren, Sätraskogens lummiga naturreservat, skola, förskola, nära till lokaltrafik samt endast 13 minuter med bil till Stockholm City.
Kommun Stockholm
Område Skärholmen
Pris 2 620 000 kr eller högstbjudande
Avgift 6 338 kr värme och vatten ingår i avgiften
Rum 4 + kök
Boarea 83,5 m2
Våning 2 av 6 (med hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 47
Tillträde Omgående

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Vardagsrum I en öppen planlösning med kök och matplats finns det rymliga vardagsrummet i anslutning till balkongen och med alla förutsättningar för en mysig hemmakväll eller en riktigt lyckad tillställning med familj och vänner.
Sovrum 1 Fint sovrum med nylagt golv samt nymålade väggar och golv. Utsikt mot gården.
Sovrum 2 Rymligt sovrum med två stora fönster som har utsikt mot gården , nymålade väggar och tak samt nylagt golv.
Sovrum 3 Rymligt sovrum med spotlights i taket och utsikt mot gatan samt hus och trädtoppar. Nymålade väggar samt tak och nylagt golv.
Badrum Nyrenoverat lyxigt badrum med golvvärme,spotlights, inkaklade nischar med belysning och toppmodern inredning. Plats för tvätt och torkmaskin och en bekväm arbetsbänk för att underlätta i vardagen.
Kök Toppmodernt lyxigt kök med skåp ända upp till det höga taket. Två inbyggda kyl/frys samt belysning som styrs med fjärrkontroll.
Hall Entréhall med spotlights i taket , nytt golv samt nymålade väggar och tak.
Förråd Rymligt förråd med hyllor.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Rum 4 + kök
Boarea 83,5 m2
Våning 2 av 6 (med hiss)
Avgift 6 338 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Omgående
Allmänt om bostaden Lägenheten är registrerad som 3 rum och kök i lägenhetsförteckningen.

Bostaden är pantnoterad.
Bredband/Tv
Föreningen har ett avtal med ComHem. Kanalutbudet är bas och man kontaktar ComHem för att teckna internet samt telefoni.(ingår inte i avgiften, tecknas separat)
Byggnad
Byggår 1989
Uppvärmning Bergvärme
Ventilation Frånluftsventilation med återvinning
Internet Comhem
Energiprestanda, primärenergital 62 kWh/m² och år
Om föreningen
Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 47 är en äkta bostadsrättsförening med 45 lägenheter i Stockholm. Föreningen bildades år 1986.
För mer info hänvisar mäklaren till årsredovisningen.

Det finns parkeringsplatser att hyra. Kontakta vicevärden om Du vill hyra en parkeringsplats/ställa dig i kö för en parkeringsplats.

Föreningens gemensamma tvättstuga är belägen i huset port 250B. Tvättstugans utbud: tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och en mangel.

Bostadsrättstillägg ingår i föreningens fastighetsförsäkring.
föreningen innehar marken med tomträtt.
Områdesbeskrivning
På promenadavstånd finner ni en av landets största gallerior Skärholmen Centrum med allt som kan behövas som restauranger, banker, post samt affärer. En bit bort ligger även Kungens Kurva med allt man kan önska sig gällande affärer, butiker, restauranger och bio. Här bor du även nära nöjesmetropolen Heron City i Kungens Kurva och Europas största IKEA.

I Sätraskogens lummiga naturreservat, som börjar alldeles nedanför bostaden finner man härliga promenadstråk. Utmed Mälarstranden finns en populär strandpromenad som sträcker sig från Liljeholmen till Vårberg. Här har man fin utblick över Mälaren mot Ekerölandet. Två badplatser ligger utmed vägen, Mälarhöjdsbadet och Sätra strandbad med stora gräsytor, klippor och sandstrand, servering, minigolf och en mysig småbåtshamn.
Kommunikationer
Skärholmens Gårdsväg 244 m
Skärholmen T-bana 296 m
Skärholmshallen394 m
Gillsätragränd556 m
Vårbergsvägen614 m

Från Skärholmens tunnelbanestation tar du dig in till Stockholms city på cirka 18 minuter. Med bil tar resan cirka 13 minuter.
Driftskostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 2748 kr
Kommentar till driftskostnader Obligatoriskt tillägg 505 kr som avser värmeavgift.(ingår i avgiften)

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar RB BRF Sthlmshus 47
Energideklaration Ekholmsvägen 250B
Årsredovisning RB BRF Sthlmshus 47
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

sön 12 dec, 12:30 - 13:00
Ägarens representat hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0736633673
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 620 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägarens representat hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0736633673 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners