Flanaden 26
Torpa

Pris 250 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13236

Ljus, välplanerad två rum och kök i ett lugnt område

Beskrivning Välkommen till en mycket fin, välplanerad 2:a belägen högst upp i huset med rymlig, trevlig balkong. Bostaden har ett välplanerat kök som har gott om förvaring och goda arbetsytor. Det finns även en matplats som ger gott om plats för fina middagar med familj och vänner. Vardagsrummet är stort och luftigt med utgång till balkong i sydligt/sydostläge.

Stort gräsbelagt område precis intill (Ängsvallen) samt trevliga innergårdar med bl. a. lekplatser. Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral m.m. ligger inom gångavstånd.


Varmt välkommen på visning!Kommun Vänersborg
Område Torpa
Pris 250 000 kr eller högstbjudande
Avgift 4 628 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Rum 2 + kök
Boarea 61 m2
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Boendeform Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Förening Riksbyggen BRF Ängsvallen.
Tillträde enl överenskommelse

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Hall Praktisk hall med goda avhängningsmöjligheter. Förvaring finns i form av klädkammaren med ingång från både hall och sovrum.
Laminatgolv samt målade väggar.
kök Lägenhetens välplanerade kök har gott om förvaring och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen besår av kyl/frys, spis, ugn, samt spisfläkt. Laminatgolv och målade väggar.
Vardagsrum Stort och luftigt vardagsrum med utgång till balkong i sydligt/sydostläge. Här finns plats för vardagsrumsmöblering samt matsalsbord om man så önskar. Parkettgolv samt nymålade väggar(2021).
Sovrum Stort sovrum med praktisk förvaring i klädkammare, som även nås från hallen. Här finns gott om plats för extra förvaringsmöbel, dubbelsäng samt sängbord. Nytt (2021) laminatgolv och nytapetserade väggar.
Badrum Det renoverade badrummet är försett med duschkabin, tvättställ med överhängande spegelskåp samt wc. Våtrumsmatta och tvättmaskin.
Balkong Rymlig balkong i sydligt/sydostläge vilket ger solchanser under större delen av dagen.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,27731%
Avgift 4 628 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde enl överenskommelse
Allmänt om bostaden Lägenheten är inte pantnoterad.

Kommenterar om kostnader utöver avgiften och driftkostnaden:

Kabel-TV: ComHem grundutbud (ingår i månadsavgiften) Fiber finns i lägenheterna men abonnemang tecknas av bostadsrättsinnehavaren. Fiber (Telia) Bredband (ComHem).

Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättsinnehavarna medan föreningen står för bostadsrättstillägget.
Byggnad
Byggår 1974
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Frånluft
Internet Ansluten till kabelnät (ingår i månadsavgiften). Möjlighet via fiber (ingår ej i månadsavgiften). Bredband (Com hem) eller fiber (Telia). Ingår ej i månadsavgiften.
Fönster 3-glasfönster
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 135 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 137 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer
Om föreningen
Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Lärkan 1-6, Viggen 1 och 3 samt Vipan 1 i Vänersborgs kommun. På fastigheten finns det 27 byggnader som tillsammans innefattar 344 lägenheter, fyra lokaler, 185 garage, 133 p-platser, 28 gästplatser och sju stycken mc-garage. De 344 lägenheterna fördelar sig enligt följande:

1 R.o.k. 40 st.
2 R.o.k. 140 st.
3 R.o.k. 160 st.
4 R.o.k. 4 st.

Gemensamt garage (även med p-platser ovanpå). Separat kö till både garage och p-plats.

Områdesbeskrivning
Stort gräsbelagt område precis intill (Ängsvallen) samt trevliga innergårdar med bl. a. lekplatser.
Ett trevligt område nära centrum med mestadels bostadsrätter. Mataffärer såsom Hemköp (öppet till 23), vårdcentral m.m. ligger inom gångavstånd.
Kommunikationer
Bushållplats Torpet på 370 meter
Vänersborg tågstation 1,7km
Kostnader kr/år
El 2400 kr
Försäkring 1200 kr
Kommentar till driftskostnader Föreningen har tecknat ett gemensamt abonnemang för elen. Man betalar endast för den el man förbrukar och kostnaden för detta läggs på månadsavin tillsammans med månadsavgiften.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning 2019
Stadgar 13236
Energideklaration Flanaden 26
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Marijke van Hijfte hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring +46 765 53 36 35
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

250 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Marijke van Hijfte hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, +46 765 53 36 35 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Ferdous Hardani

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners