Privatmäklaren

Privatmäklaren

Det här är Privatmäklaren

Om oss

Privatmäklaren är en internetbaserad fastighetsmäklarfirma. Vi har förmedlat bostäder på distans över internet sedan 2006.

Utmärkande för oss som arbetar på Privatmäklaren är kunskap, engagemang och ett brinnande intresse för bostadsaffärer! Vi har förmedlat flera tusen bostäder och antalet nöjda köpare och säljare växer för varje förmedling.
Privatmäklaren ska vara för mäklarbranschen det IKEA är för möbelbranschen; utmanare med kunskap och engagemang som pressar priser och utvecklar branschen! Vi har inte dyra kontor och vi låter våra kunder hantera EN del av försäljningen själva; visningen. På samma sätt som IKEA låter oss sätta ihop möbeln själva.
Vi är utmanare

2006 satt vi och funderade över varför det var så dyrt att sälja sin bostad med en mäklare. Vi bestämde oss för att erbjuda en mäklartjänst med samma kvalitet som de traditionella mäklarna hade, men till en bråkdel av deras arvode. Sakta men säkert säljer fler och fler sina bostäder med oss. Sedan starten 2006 har fler än 3 500 personer sålt sina bostäder tillsammans med Privatmäklaren

Vi tänker på bostäder dygnet runt

Vi som jobbar på Privatmäklaren är helt vanliga personer med ett ovanligt intresse för bostadsaffärer. Genom att använda internet på ett smart och kostnadseffektivt sätt vill vi utmana den traditionella mäklarbranschen med ett lågt arvode och med en tjänst som är bättre än traditionella mäklares. Varje dag tänker vi på hur vi kan göra vår mäklartjänst ännu bättre och vad mer vi kan göra för att både säljare och köpare av bostäder ska känna trygghet och förtroende.

Vilka är vi på Privatmäklaren?

Mäklaren som varit längst på Privatmäklaren (nu när Göran gått i pension) är Gunnar Brege. Han är uppvuxen i Eskilstuna, men sedan länge boende i Uppsala. Intresserad av att mecka med bilar och bygger gärna om hus. Förutom att Gunnar är utbildad fastighetsmäklare vid SLU i Uppsala så har han även en magisterexamen i Systemvetenskap.


Mikael Holm är registrerad fastighetsmäklare och bosatt i Knivsta som ligger utanför Uppsala. Mikael är utbildad fastighetsmäklare vid Gävle högskola och har sedan tidigare en examen som dataingenjör. Mikael har två barn som han nu håller på att lära ut konsten att spela tv-spel till.


Andreas Persson - Registrerad fastighetsmäklare med examen från KTH. Skåning med internationell erfarenhet bl.a inom juridik. Andreas tillför mycket kunskap och erfarenhet till företaget. Han har under senare tid tagit över alltmer av ansvaret för att ytterligare förbättra vår administration.


Victor Smångs - Före detta elitspelare i hockey som numera satsar på fastighetsbranschen. Vid sidan av arbetet med försäljning på Privatmäklaren studerar Victor fastighetsutveckling på KTH. Victor är strukturerad, analytisk och kan med sina djupa kunskaper om fastighetsbranshen lotsa bostadssäljare rätt.


Vår VD heter Carl Troedsson, uppvuxen i Falun (har kvar ett lätt dalmål). Vid sidan om jobbet handlar det mesta om familj och träning. Han är gammal volleybollspelare och idrottsman och tränar så fort han får chansen. På vintern blir det mycket längdskidor och utförsåkning som under sommaren övergår till bland annat windsurfing. Förutom att Carl är registerad fastighetmäklare så har han även en magisterexamen i Systemvetenskap och är utbildad ekonom.


Barbro Kinsten är jurist och har arbetat ca 26 år inom PWC som jurist med ansvar för skatteavdelningen i Dalarna. Under tiden inom PWC har Barbro varit specialiserad på skatter och familjerätt. Dessförinnan arbetade hon ca 8 år bland annat som domare inom länsrätt, kammarrätt och tingsrätt.


Tekniskt ansvarig för Privatmäklaren är Andreas Kardell, som har sina rötter i Uppsala. Andreas har magisterexamen i Systemvetenskap. Vid sidan om att umgås med sin familj och arbeta som IT-konsult så utvecklar han Privatmäklarens tekniska plattform. Andreas är också mycket uppskattad för sina kunskaper om mat, dryck och att ordna firmans sociala sammankomster.

Det är Carl och Andreas som är grundare och ägare till Privatmäklaren Skandinavien AB.

Alla mäklare som arbetar för Privatmäklaren är registrerade fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Privatmäklaren.se ska vara delaktiga och leda förändringen av den befintliga mäklarbranschen. Vi ska vara med och inge förtroende för en ny och modern mäklarbransch som är nära bunden till internet.

Privatmäklaren Skandinavien AB innehar F-skattsedel
Organisationsnummer: 556707-9875

Kontakta mig

Har du frågor? Vi ringer dig!

Ta del av vår integritetspolicy

Partners