Om oss

Ring oss på 010-762 62 10 mellan 9.00 - 17.00 vardagar eller kontakta oss dygnet runt på mejl info@pm.se

Det här är Privatmäklaren

Privatmäklaren är en internetbaserad fastighetsmäklarfirma. Vi har förmedlat bostäder på distans över internet sedan 2006.

Utmärkande för oss som arbetar på Privatmäklaren är kunskap, engagemang och ett brinnande intresse för bostadsaffärer! Vi har förmedlat flera tusen bostäder och antalet nöjda köpare och säljare växer för varje förmedling.
Privatmäklaren ska vara för mäklarbranschen det IKEA är för möbelbranschen; utmanare med kunskap och engagemang som pressar priser och utvecklar branschen! Vi har inte dyra kontor och vi låter våra kunder hantera EN del av försäljningen själva; visningen. På samma sätt som IKEA låter oss sätta ihop möbeln själva.
Vi är utmanare

2006 satt vi och funderade över varför det var så dyrt att sälja sin bostad med en mäklare. Vi bestämde oss för att erbjuda en mäklartjänst med samma kvalitet som de traditionella mäklarna hade, men till en bråkdel av deras arvode. Sakta men säkert säljer fler och fler sina bostäder med oss. Sedan starten 2006 har fler än 5000 personer sålt sina bostäder tillsammans med Privatmäklaren.

Tillsammans för en bättre bostadsaffär

Vår modell bygger på ett samarbete mellan dig som säljare och oss som mäklare. Du sköter visningarna och är expert på bostaden och området. Vi sköter allt annat. Genom att använda internet på ett smart och kostnadseffektivt sätt vill vi utmana den traditionella mäklarbranschen med ett lågt arvode och med en tjänst som är bättre än traditionella mäklares. Varje dag tänker vi på hur vi kan göra vår mäklartjänst ännu bättre och vad mer vi kan göra för att både säljare och köpare av bostäder ska känna trygghet och förtroende.

Vilka är vi på Privatmäklaren?

Mäklaren som varit längst på Privatmäklaren (nu när Göran gått i pension) är Gunnar Brege. Han är uppvuxen i Eskilstuna, men sedan länge boende i Uppsala. Intresserad av att mecka med bilar och bygger gärna om hus. Förutom att Gunnar är utbildad fastighetsmäklare vid SLU i Uppsala så har han även en magisterexamen i Systemvetenskap.


Andreas Persson - Registrerad fastighetsmäklare med examen från KTH. Skåning med internationell erfarenhet bl.a inom juridik. Andreas tillför mycket kunskap och erfarenhet till företaget. Han har under senare tid tagit över alltmer av ansvaret för att ytterligare förbättra vår administration.


Ferdous Hardani - Registrerad fastighetsmäklare med en gedigen bakgrund inom internationell telekomindustri. Som mäklare har Ferdous tagit med sig noggrannhet, en känsla för förhandlingar och förmågan att skapa affärer där alla är nöjda. Hon älskar och brinner för sitt yrke, att hjälpa kunder hitta sina drömboenden. Tveka inte att kontakta Ferdous om du vill sälja din bostad. Ferdous talar förutom svenska och engelska också flytande persiska (farsi). Vid sidan om jobbet ägnar Ferdous sig åt familj, vänner, träning och resor.


Victor Smångs - Registrerad fastighetsmäklare som även tar huvudansvaret för sälj och marknad på Privatmäklaren. Victor har studerat fastighetsutveckling på KTH och kompletterat detta med studier för att bli mäklare. Victor är tidigare elitspelare i hockey som numera närmar sig Sverigeeliten i långdistanslöpning.


Vår VD heter Carl Troedsson - Registrerad fastighetsmäklare, uppvuxen i Falun (har kvar ett lätt dalmål). Vid sidan om jobbet handlar det mesta om familj och träning. Han är gammal volleybollspelare och idrottsman och tränar så fort han får chansen. På vintern blir det mycket längdskidor. Förutom att Carl är registrerad fastighetsmäklare så har han även en magisterexamen i Systemvetenskap och är utbildad ekonom.


Barbro Kinsten är jurist och har arbetat ca 26 år inom PWC som jurist med ansvar för skatteavdelningen i Dalarna. Under tiden inom PWC har Barbro varit specialiserad på skatter och familjerätt. Dessförinnan arbetade hon ca 8 år bland annat som domare inom länsrätt, kammarrätt och tingsrätt.


Mikael Holm har haft en lång karriär som fastighetsmäklare och arbetade hos Privatmäklaren i över 10 år. Numera IT-konsult men fortfarande rådgivare åt våra fastighetsmäklare. Bosatt i Knivsta som ligger utanför Uppsala. Mikael är utbildad fastighetsmäklare vid Gävle högskola och har sedan tidigare en examen som dataingenjör.


Tekniskt ansvarig för Privatmäklaren är Andreas Kardell, som har sina rötter i Uppsala. Andreas har magisterexamen i Systemvetenskap. Vid sidan om att umgås med sin familj och arbeta som IT-konsult så utvecklar han Privatmäklarens tekniska plattform. Andreas är också mycket uppskattad för sina kunskaper om mat, dryck och att ordna firmans sociala sammankomster.

IT-strateg och systemutvecklare Per Eriksson. Han har en gedigen erfarenhet inom systemutveckling, programmering och strategi. Per har tidigare arbetat som IT-chef och konsult inom systemutveckling. Vid sidan om arbetet på Privatmäklaren vidareutbildar sig Per inom data och systemvetenskap på Stockholms universitet. Förutom att vara Privatmäklarens främsta expert inom IT är Per även den som vet mest om olika ölsorter och microbryggerier.

Det är Carl Troedsson och Andreas Kardell som är grundare och ägare till Privatmäklaren Skandinavien AB.

Alla mäklare som arbetar för Privatmäklaren är registrerade fastighetsmäklare hos Fastighetsmäklarinspektionen.

Privatmäklaren.se ska vara delaktiga och leda förändringen av den befintliga mäklarbranschen. Vi ska vara med och inge förtroende för en ny och modern mäklarbransch som är nära bunden till internet.

Privatmäklaren Skandinavien AB innehar F-skattsedel
Organisationsnummer: 556707-9875

Partners