Kundreferenser Privatmäklaren

Läs vad våra kunder tycker om Privatmäklaren.

HittaMäklare | Eniro | Google

Håkan Lindahl
Arboga, Sickelsjö
Villa

Citat:

"Att välja annan mäklare är näst intill oförståeligt. Proffsigt, engagerat, kunnigt, stor tillgänglighet, konstant snabb återkoppling och otroligt smidigt från första kontakt till tillträde. Det här helt enkelt den bästa. Dessutom tredje gången jag använder Privatmäklaren och med samma resultat hela vägen.
Håkan Lindahl"

Patrique Daghäll
Vänersborg
Villa

Citat:

"Då var allt till ända på ett mycket bra sätt och Vi tackar Dig för ett i alla avseenden väl utfört arbete. Trots distansen har återkoppling, info etc fungerat mycket tillfredsställande och vi skulle definitivt rekommendera de mäklartjänster ni erbjuder till andra. Personligen tror jag att jag inom det närmaste året kommer att anlita er igen då mina föräldrars villa närmar sig försäljning. Återigen ett stort tack för väl utfört, korrekt och mycket prisvärt mäklararbete.
Mvh
Patrique Daghäll "

Ulf Lindberg
Sandviken
Fritidshus

Citat:

"Vi som köpare av en sommarbostad kan varmt rekommendera Privatmäklaren. Den service och uppbackning vi fick under hela processen var allt igenom professionell."

Gert och Christina Olsson
Hässleholm
Fritidshus

Citat:

"Vi är supernöjda med bemötandet och det lyhörda och professionella förhållningssätt mäklaren, Andreas Persson har. Med sina kunskaper och den sakliga informationen runt husförsäljningen har han gett både stöd, råd och hjälp. Vi har erfarenheter av olika mäklarfirmor och Privatmäklaren är utan tvekan BÄST. Ni har våra starkaste rekommendationer och vi kommer att vända oss till er om vi behöver en mäklare i framtiden."

Susanne Spicar
Göteborg
Lägenhet och fritidshus

Citat:

"Jag har aldrig tidigare varit så nöjd i samband med köp av en tjänst! Kan varmt rekommendera Privatmäklaren! Har anlitat företaget för att sälja både sommarstuga och lägenhet. Proffsigt och engagerat bemötande, tydlig info på webben, tydliga dokument, bra säljmaterial, trovärdig och snabb hantering av budgivningen, extremt hög tillgänglighet och inte minst tålamod och pepp i en av affärerna som drog ut på tiden."

Göran Johansson
Degerfors
Villa

Citat:

"Man tror inte att det kan vara sant! Att man kan få en så professionell hjälp - med att sälja sin fastighet - att det känns som att man gjort allt själv. Att man - med andra erfarenheter i bagaget - kan få en så uppmuntrande vägledning att man stolt anser sig själv styra och ställa. Jag trodde nog inte att det var möjligt. Men det är det alltså. Tack vare Privatmäklaren. Och till ett sådant pris!

Det kommer från hjärtat. Vänligen /Göran Johansson"

Stefan Vadstedt
Ale
Villa

Citat:

"Från första kontakten med PM tills affären var klar var förstklassig. Carl fanns där oavsett om vi hade frågor eller funderingar och hade ett fantastiskt tålamod. Fotograferingen blev vi väldigt nöjda med och visningsmaterialet blev toppen. Har tidigare sålt både lägenhet och villa med "konventionell" mäklare men kommer efter kontakten med Carl på PM aldrig använda nån annan mäklare. Från visning tills kontraktskrivning gick totalt 11 dagar och prismässigt fick vi så vi blev nöjda och lite till. Kan inte rek PM och Carl nog. Är säker på att detta är framtiden när det gäller bostadsförsäljningar. 5 stjärnor!

Stefan"

Robert Pozek
Älmhult
Villa

Citat:

"2:a gången jag använder mig av Privatmäklaren. Och inte kommer jag sluta heller om jag har behovet. Prisvärt och otroligt bra service från start till mål. Väldigt tacksam!

Robert"

Ingela H
Alingsås
Lägenhet

Citat:

"..Tack för ett fantastiskt sambarbete. Det har varit en glädje att få arbeta med dig. Jag har köpt och sålt några bostäder i minda dagar, men aldrig något som fungerat lika bra som detta. Jag skall rekommendera er till alla som går i säljtankar. Tack för allt!

Vänligten Ingela"

Håkan Lindahl
Lekeberg
Villa

Citat:

"Bättre mäklare alternativ finns inte. Grymt imponerad av snabbhet och bra bollplank vid funderingar. Proffsigt, effektivt. Helt rätt i tiden med "nätmäklare". Supernöjd. Det här kan jag varmt rekommendera till alla!

Håkan"

Caroline Tonning
Lomma
Lägenhet

Citat:

"..Från dag ett har vår mäklare varit snabb, hjälpsam, flexibel o rådgivande. Jag kunde inte drömma om att det skulle fungera så bra som det gjorde. Och jämför jag då med lägenheten jag köpte via en stor mäklarfirma och allt som gick tokigt där kan jag bara säga att Privatmäklaren må vara en mindre aktör men en firma med stort ansvarstagande o service!

Tack! Caroline Tonning"

Margareta Östberg med syskon
Surahammar
Villa

Citat:

"Jag och mina syskon sålde nyligen vårt fina föräldrahem. Vi kontaktade Privatmäklaren och det har vi aldrig ångrat. Det blev snabbt en fin relation med Mikael och Pernilla som alltid fanns tillgängliga när vi funderade över någonting. Fotografen var snabbt på plats. Hemnet, Broschyrerna och visningsmaterialet var proffsigt gjorda. Att själv få visa vårt föräldrahem för intresserade var för oss en speciell och underbar känsla. Vi har bara gott att säga om Privatmäklaren och kan varmt rekommendera andra som står inför en fastighetsförsäljning att anlita Privatmäklaren!


Margareta Östberg "

Karin Karlsson
Eskilstuna
Lägenhet

Citat:

"Jobbigt, krångligt och tidskrävande...så tänkte jag och funderade på att behålla min bostadsrätt istället för att ta chansen att flytta vidare till min drömlägenhet.
Tog ändå lite trevande kontakt med PM för att reka läget... Förbluffades av hur det pedagogiskt redogjordes för säljprocessen, lotsade mig vidare till "min egen" Mäklare och efter knappa 3 veckor var allt klart med toppresultat!
Tack vare strukturerade och tydliga instruktioner, uppmuntrande och snabba återkopplingar långt utanför normal arbetstid tillsammans med den alltigenom proffsiga presentationen på Hemnet och Booli gjorde min försäljning KUL, ENKEL OCH SNABB!
Jag vill tacka för ert trygga och varma engagemang och samtidigt starkt rekommendera PM!

Karin Karlsson, Eskilstuna"

Rita Dahlström
Nacka
Lägenhet

Citat:

"Jag har precis avslutat min lägenhetsaffär med hjälp av Privatmäklaren. Jag är mycket nöjd med den service jag har fått. Mäklaren var intresserad, kunnig och mycket serviceinriktad. Att ha visningen själv var bara kul och utmanande och till min hjälp hade jag välgjorda prospekt att lämna till de som kom. Om jag säljer igen så blir det genom Privatmäklaren. Prisvärt, proffsigt och tryggt.

Med vänlig hälsning Rita"

Monica Thorsell
Hudiksvall
Radhus

Citat:

"Snabb och fin service.
Jag är mycket nöjd med Privatmäklaren. Det var en mycket prisvärd kontakt. Mycket bra och snabb service, mycket förtroendeingivande. Jag har sålt och köpt bostäder tidigare, alltid via lokal mäklare. Detta, Privatmäklaren, var bäst!


Mvh Monica "

Anna Isberg
Stockholm/Vasastan
Lägenhet

Citat:

"Äntligen! Vilket bemötande och vilken service!
Jag har just sålt min lägenhet med hjälp av Privatmäklaren. Har tidigare dåliga erfarenheter av mäklare som både är okunniga, otrevliga och inte återkopplar vid frågor. Den här gången är mina förväntningar överträffade med råge! Fantastiskt bemötande, mäklare som kan det de pratar om, återkopplar direkt! Jag tycker Privatmäklaren är i särklass den bästa mäklarfirma jag haft nöjet att göra affärer med!.


/Anna Isberg "

Ylva Hållander
Västerås
Lägenhet

Citat:

"Jag har länge varit nyfiken på mäklarprocessen och när det blev dags att sälja min bostadsrätt i Västerås, fick jag chansen via Privatmäklaren! De har ett mkt konkurrenskraftigt pris för den som kan tänka sig lägga litet extratid själv och har baskunskaper i datahantering. Utmärkt servicekänsla, lättbegripliga instruktioner, enkel bankprocess, professionell mäklare och fotograf, utmärkt marknadsföring och - (trots många ont siande mäklare från konkurrerande bolag) - en rejäl vinst vid försäljning!.


/Ylva "

Helena och Jan Linde
Lund/Dalby
Radhus

Citat:

"Vi skulle sälja vår bostadsrätt i ekobyn Solbyn i Dalby och letade efter mäklare. Valet föll på Privatmäklaren och vi har varit väldigt nöjda från början till slut. Även spekulanterna tyckte om upplägget att vi själv höll i visningarna och att de direkt kunde få svar på sina frågor. Vi hade bara enskilda visningar, den första samma dag som annonsen kom ut på hemnet. Efter ca 10 dagar var affären klar och vi fick bra stöd och snabba svar av vår mäklare, både via telefon, mail och sms under hela processen. Kan bara fortsätta att rekommendera er till andra som vi känner som ska sälja!


Helena och Jan Linde, Dalby (Torna-Hällestad)"

Fam. Martinsson
Göteborg
Lägenhet

Citat:

Stort tack för all hjälp och stöd vid försäljning av vår lägenhet. Till arvodet som var betydligt mindre i jämförelse med vad man betalar alla konventionella mäklare, fick vi från vår mäklare på "Privatmäklaren", mycket professionell service och råd. Service som sträckte sig även utanför de traditionella arbetstider. Vi vill absolut rekommendera "Privatmäklaren".

Med vänlig hälsning
Bo med familj "

Lennart och Inga-Lill Hovelius
Kläppen/Sälen
Fritidshus
Citat:
"Då vi skulle sälja vårt fritidshus i Kläppen-Sälenområdet valde vi att anlita Privatmäklaren. Vi fick ett fast pris för mäklarhjälp och försäljningen genomfördes enkelt och smärtritt. Att visningarna skedde via säljaren direkt, utan mäklar- inblandning, var också bra då kontakten säljare – köpare blev mer omedelbar och vi lärde känna de personer vi sålde huset till, vilket kändes bra för oss. Sammantaget har allt fungerat helt perfekt rörande alla detaljer, annonsen i Hemnet med fotografering, broschyr av objekt, kontraktskrivande, slutbetalning och service från Privatmäklarens sida. Vi kan tveklöst rekommendera företaget.
/Lennart och Inga-Lill Hovelius "
Maria F
Stockholm
Lägenhet

Citat:

Jag var i samma situation som du/ni förmodligen är nu. Jag letade efter en effektiv och pålitlig mäklare för att få hjälp att sälja min lägenhet. Jag hörde dessa absurda historier från familj och vänner om dålig service och höga mäklararvoden och började undersöka vilka alternativ som fanns. Jag googlade ämnet och hittade Privatmäklaren. Det var väldigt tydligt vad de erbjuder och deras tjänster passade mina behov. Deras hemsida är väldigt tydlig och enkel att använda. Jag skickade ett mail med några frågor och fick ett fullständigt svar inom några minuter, följt av ett telefonsamtal från min blivande mäklarkontakt. Mäklaren har varit helt fantastisk och gav alltid fullständig service. Från början till slut har hon varit toppen. Hela processen har varit enkel och smidig, från första kontakten till utarbetande av kontraktet. Privatmäklaren har gjort det väldigt tryggt och smidigt för mig. Så mitt tips är att sluta leta och kontakta dem. Du kommer inte att ångra dig.

Mvh,
Maria "

Caroline Campbell
Aneby
Villa/Fritidshus

Citat:

Jag vill varmt rekommendera Privatmäklaren till er som letar efter en riktigt bra mäklarfirma..

Detta är andra gången jag säljer ett hus via dem. Första gången valde jag Privatmäklaren för att de helt enkelt låg lägre i pris. Idag kan jag inte tänka mig att välja någon annan. Och det har inte med priset att göra.

En mer proffisig, snabb och flexibel mäklarfirma får man leta efter.

Det som var viktigt för mig var att känna mig trygg under processen. Och det gjorde jag verkligen. Jag hölls fortlöpande uppdaterad om allt rörande försäljningen också. Jag upplevde att man tog ett personligt ansvar i alla led och löste olika frågor både smidigt och snabbt. Min mäklare tog sig dessutom alltid tid att svara på frågor och hålla mig informerad.

När det gäller visningarna så tror jag att det är en fördel att man som ägare själv håller i dessa. Mäklaren med sin juridisk kunskap finns ändå där i bakgrunden men som ägare känner man sitt hus och kan berätta om det på ett annat sätt.

Jag uppskattar också att Privatmäklaren använder sig av riktiga fotografer. I mitt fall innebar att det att jag kunde resonera med fotografen om hur jag ville ha mitt huset presenterat i bild. Med ett utmärkt reultatet.

Stort Tack för ett superjobb Mikael Holm och alla ni andra på Privatmäklaren!

hälsar Caroline Campbell"

Niclas & Emma
Solna
Lägenhet

Citat:

Så, efter att ha jämfört några olika "alternativa" mäklarfirmor så valde vi till slut Privatmäklaren PM.se som hade fått väldigt bra omdömen av tidigare kunder. Vi kände att deras koncept och kombinationen mellan eget arbete och support från mäklaren passade oss perfekt. Vi hade ett kanonbra samarbete med vår mäklare och VD:n Carl under hela processen.

Med vänlig hälsning
Niclas och Emma "

PS. läs mer på Emmas och Niclas blog

Kontakta mig

Har du frågor? Vi ringer dig!

Partners