Var exponeras din annons

Marknadsföring av din bostad

Privatmäklaren marknadsför din bostad så effektivt som möjligt. Vi har verktygen och erfarenheten för att nå alla potentiella spekulanter.

Hemnet (www.hemnet.se)
Booli (www.booli.se)
Blocket (www.blocket.se)
Bostadsajterna länkar vidare till din annons hos oss på Privatmäklaren (www.pm.se). Här får dina spekulanter alltid hjälp och information på ett enkelt sätt.
Sociala medier – gratis och effektivt!

Du som säljare kan med några små enkla medel bidra till att marknadsföra ditt objekt ytterligare. Ju fler som ser att ditt hus är ute till försäljning desto bättre! Detta kräver dock att du är aktiv i sociala medier såsom Facebook och/eller Twitter.

Gör helt enkelt så att du kopierar länken till den färdiga annonsen på vår hemsida och lägger in den i din statusrad på ditt Facebookkonto respektive Twitterkonto. Tryck på enter och vips har du startat spridningen av din annons på Facebook och Twitter - helt gratis!

Självklart får annonsen bättre spridning ju fler “vänner” eller “följare” du har. För att öka spridningen online ytterligare kan du snällt i statusraden, innan eller efter länken, be dina vänner göra samma sak i deras statusrader, då mångdubblas spridningen av din annons! Detta kräver dock att du har väldigt snälla vänner :-)

Förkorta länken

För att på ett effektivt sätt skriva länken till objektet ni vill marknadsföra via sociala medier, lägg till ert objekts idnummer direkt efter vår webbdomän, www.pm.se. För ett objekt med idnummer 3514 blir således länken du skriver in www.pm.se/3514. Ert objekts idnummer hittar ni enkelt på ”Min sida” när ni är inloggad på ert användarkonto hos oss.

Exempel på hur du kan skriva i din Facebook- och/eller Twitterstatus

Nu säljer vi vårt fina hus: www.pm.se/3514 - Kopiera och publicera länken i ert statusfält och hjälp oss marknadsföra vårt hus på nätet.

Supereffektiv extra marknadföring via Facebook Facebook har ett system där vi kan köpa sponsrade annonser. Det fungerar så att man betalar några hundralappar för att annonsen skall visas ett visst antal ggr för en utvald målgrupp. Vi har sett att detta kan ge stor effekt för att snabbt sprida intresset för ett objekt till personer i ”rätt område” och ”rätt ålder”. Kontakta kundtjänst om du vill veta mer om Facebookannonsering eller om du vill beställa annonsering.
Lappning i närområdet Vi har tillgång till system där vi kan beställa snygga lappar för att marknadsföra din bostad i närområdet. T.ex kan vi adressera utskicket till de 500 närmsta hushållen kring din bostad. Lappning ingår inte i vårt grundarvode, men vi står utformning av lappen om du vill köpa till denna extra marknadsföring.
Tidningsannonsering Om du har intresse av att få din annons publicerad i tryckt press såsom lokaltidningen på orten eller i större dagstidning så kan vi hjälpa till med det också. Tidningsannonseringen ingår inte i vårt arvode, men vi hjälper till att ta fram annonsen och sköter även kontakten med tidningarna.

Kontakta mig

Vill du veta mer innan du sätter igång? Vi ringer dig!

Partners