Privatmäklarens Mäklartjänst

Billigare och bättre

Skillnaden mellan Privatmäklaren och en traditionell mäklare är att vårt arvode är mycket lägre och att du som säljare tar hand om visningarna. Och vem kan vara bättre lämpad än dig att sköta visningarna? Du vet ju allt om din bostad!

Bästa bilderna i din annons

När du anmält dig bokar vi en tid för fotografering. Vi har ett nätverk av bostadsfotografer i hela landet. Du får proffsbilder av högsta kvalité till din annons.

Annonsering som gör skillnad Tillsammans skapar vi din annons. Annonsen lägger vi sedan ut på alla viktiga bostadssajter: Bostadsajterna länkar vidare till din annons hos oss på Privatmäklaren (www.pm.se). Här får dina spekulanter alltid hjälp och information på ett enkelt sätt.
Visning utan mellanhänder Inför visningen skickar vi visningsmaterial och skyltar till dig som tryckts hos vårt tryckeri. Visningarna sköter du som säljare. Och vem kan vara bättre lämpad än du? Du vet ju allt om din bostad!
Efter visningen hjälper din mäklare gärna till att kontakta dina spekulanter för att sätta igång budgivningen.
Effektiv och enkel budgivning Budgivningen sköts med stöd av vårt effektiva budgivningssystem. Bud meddelas automatiskt till dig, din mäklare och övriga budgivare via sms och mejl.
Tryggt avslut på affären När du bestämt dig för en köpare sköter våra kunniga och trevliga mäklare all dokumentation av affären.
Fast arvode 17 500 kr

Vi har delat upp vårt arvode i två delar:

  • 3 500 kr när vi påbörjar förmedlingen i samband med fotografering och annonsering
  • 14 000 kr när affären är klar och ditt objekt är sålt (och bara om det blir sålt).
Totalt arvode är 17 500 kr, oavsett försäljningspris.
* Utöver vårt arvode tar Hemnet ut en avgift. Avgiften kan du få fram direkt via Hemnets bopriskalkylator.

Läs mer hur det går till

Att sälja med Privatmäklaren innebär ett sambarbete mellan dig som säljare och oss som mäklare. I vår modell gör alla det som de är bäst på. Läs mer här!

Påbörja min försäljning nu

Jag har förstått hur det fungerar och vill sätta igång direkt.

Kontakta mig

Vill du veta mer innan du sätter igång?

Partners