Privatmäklaren

Privatmäklaren

Edeby lyckan 2
Mölnbacka

Pris 150 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/10417

Byggklar tomt, attefallshus och gäststuga, nära bad och fiske

Beskrivning Tillfälle att bygga trevlig fritidshus i bra läge! Byggklar plan tomt med vatten, avlopp och el med skåp redan klart. Trevlig läge med gångavstånd till bra fiskevatten och cyckleavstånd till badsjö. Två mindre hus finns redan på tomten.
Kommun Forshaga
Pris 150 000 kr Acceptpris
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 3039 m2
Taxeringskod 210 småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde 96 000 kr
Vatten Gemensamt vatten med två andra fastigheter, kostnad cirka 500 kr/år (uppgift från säljaren)
Avlopp -
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten Tomt med fint läge i vackra Hägerberget/Lyckan om 3000 kvm med ett Attefallshus och en 80 kvm stor altan samt en gäststuga.

Lämplig som fritidsboende i nuvarande skick eller för att bygga nytt.

Gemensamt vatten med två andra fastigheter. Garageplatta om 40 kvm samt en hundgård finns också på tomten. Trädgården består av stor gräsmatta för sport ock lek samt fruktträd. Nära Vörten med bad och fiske. Fiske i Ulvbergstjärn finns med gångavstånd. Jaktklubb i området där man kan söka medlemskap.

Plan tomt med två byggnader. Vatten, avlopp och el med skåp är klart. För information om eventuella byggrätter kontaktar man kommunen eller ägaren.
Servitut Last: Ledningsrätt Starkström 17-å-37.1
Vägbeskrivning
Kör mot Mölnbacka från orten Deje. Ta sedan mot Genbäcken vid brofäste i Mölnbacka. Sen är det 5 km till fastigheten som ligger på höger sida i byn Lyckan.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Du kan besöka tomten när som helst utan mäklaren eller säljaren närvarande om du önskar. Kontakt annars ägaren för enskild visning.
Ägaren Mikael Karlsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0706276335
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

150 000 kr Acceptpris

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Mikael Karlsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0706276335 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners