Privatmäklaren

Privatmäklaren

Svanvägen 5 Runhällen
Enåker

Pris 100 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10500

Tomt för fritidshus - Fastigheten Heby Hallarsjö 1:75 säljes

Beskrivning Nu finns möjlighet att köpa en tomt för byggnation i fina Hallarsjöbro, vid sjön Hallaren! I området finns båtplatser, badplats, lekplats och gemensamma ytor för lek och umgänge. Sommarvatten via samfällighet. El och telefon finns framdraget till tomtgränsen.
Kommun Heby
Pris 100 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1617 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 41 000 kr
Vatten/avlopp Vatten saknas men finns vid tomtgränsen finns (föreningens) sommarvatten. Avlopp saknas (oinskrivet servitut finns för att anlägga infiltrationsanläggning på grannfastigheten). Samfällighet, gemensamhetsanläggning, servitut: Förmån (Säljarens uppgift: Se dokumentation).
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Till tomtgräns finns idag sommarvatten via samfällighet och el framdraget. För el tillkommer en anslutningskostnad om ca 27.000 kr (grävning och material inom tomtgräns tillkommer). Ingen anslutningsavgift tillkommer för påkoppling till föreningens sommarvatten. På bara ca 100-200 meters avstånd finns den för området gemensamma båtbryggan. (Båtar tas upp den 25 september varje år).
Badplats/badvik med sandstrand finns på ca 5-10 minuters gångavstånd.
Sommarvattnet via samfälligheten kostar ca 300 kr/år. Sommarvattnet slås på ungefär i
april/maj varje år och slås av igen i oktober.
Det finns även en vägsamfällighet som sköter om underhåll av vägar, dansbana,
båtplats, badplats och övriga allmänna ytor m.m. Vägsamfälligheten kostar mellan 1
000 kr/år - 1 500 kr/år.
Servitut Förmån Avtalsservitut 0331im-12/21060.1 Beskrivning: Brunn.

Planbestämmelser: Detaljplan, genomförandetid: 2000-12-31
Dokument
Lantmäteriet
10500_Lantmateriel.png
10500_lantmateriel_2.png
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Du kan besöka tomten när som helst utan mäklaren eller säljaren närvarande om du önskar. Kontakt annars ägaren för enskild visning.

Ägaren Eva Perez Tamayo hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 072-432 93 72
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

100 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners