Privatmäklaren

Privatmäklaren

Stigmansgatan 6C
Ramlösa

Pris 1 850 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10453

Bygg ditt drömhem på denna undanskymda tomt med privat läge

Beskrivning Kanske den allra sista tomten i Gl. Ramlösa kommer nu ut till försäljning!
Välkommen till Stigmansgatan och en sagolik tomt där alla nybyggardrömmar får plats.
Kommun Helsingborg
Pris 1 850 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 668 m2
Taxeringskod 210, småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde 703 000 kr
Vatten/avlopp -
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Nu finns en unik chans att bygga ditt alldeles egna drömhem på troligtvis den sista tomten i den gamla delen av Ramlösa.

Här bor ni i den gamla gemytliga delen av Ramlösa med direkt utsikt mot skog, ett stenkast från Brunnsparken, tätt på Helsingborgs centrum, Ramlösa Station med tåg både norrut till Göteborg och Söderut till Lund, Malmö och Kastrup och med cykelavstånd till fiskesamhället Råå med sin fina badstrand. I närområdet finns omtyckta förskolor och skolor.

Tomten är på 668 m2 och enligt detaljplanen får man bebygga 25 % av tomtstorleken, vilket ger möjlighet för att bygga 167 m2 i grundplan. Du får bygga 1½ plan så du kan komma helt upp i ca. 250 m2.

Det finns många möjligheter för samarbete med granntomten då de också ska bygga deras nya drömhem. Lantmäteriet har precis ordnat en gemensamhetsanläggning på infarten till tomten tillsammans med grannen.

Det har för ganska så nyligen blivit sålt två mindre tomter i området:
Stigmansgatan 6B – 588m2: 2.000.000 kr.
Barongatan 1A – 598m2: 1.960.000 kr.

Välkommen till att boka visning hos Martin Mouritzen. Endast bokade visningar!
Servitut 1939-12-06 39/1398 Avtalsservitut
Vattenledning
Dokument
Detaljplan
Detaljplan_karta
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Endast bokade visningar. Ring för visning.

Ägaren Martin Mouritzen hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring +45 25 66 77 12
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 850 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners