Privatmäklaren

Privatmäklaren

Myra 148
Stormnäs Delsbo

Pris 200 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/2877

Tomt Stormnäs Delsbo

Beskrivning En av två tomter till salu i idylliskt läge ca 3 km från Delsbo. Utsikt över sjön Sördellen. Har ett positivt förhandsbesked för uppförande av bostadshus (utgånget). El och kommunalt vatten finns nära. Naturskönt och lugnt område.
Kommun Hudiksvall
Pris 200 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1500 m2
Taxeringskod -
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten/avlopp -
Tillträde ca 18 v efter affär

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Tomten är ännu inte avstyckad från stamfastigheten Delsbo-Myra 1:5, men positivt förhandsbesked för uppförande av bostadshus finns (utgånget).
Servitut Stamfastigheten Delsbo-Myra 1:5 har:

Andel i samfällighet/GA: Delsbo-Svedja GA:1, Stormnäs  GA:2

Last, Avtalsservitut: Vattenledningar

Last, Avtalsservitut: Avloppsledning

Last, Avtalsservitut: Kraftledning

Last, Officialservitut: Väg
Dokument
Förhandsbesked från kommunen
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Bengt Högberg hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0703900542, 065312042
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

200 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners