Privatmäklaren

Privatmäklaren

Östra Bredäng 61
Bredäng/Björkenäs

Pris 150 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/4205

Tomt nära havet

Beskrivning Trevlig tomt med soligt läge och 500 meter till havet. 200 meter till Björkenäs camping med badplats och kiosk. Del i strand där samfälligheten har ett mycket fint strandområde med brygga.Vatten och el finns vid tomtgräns. Bod om 10 kvm, inredd med dubbelsäng, står på tomten och ingår.
Kommun Karlskrona
Pris 150 000 kr Acceptpris
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 539 m2
Taxeringskod 211, tomtmark till fritidshus
Taxeringsvärde 114 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Solig tomt utan skuggande träd samt gräsmatta.Tomten ligger ca i mil från Torhamn. Där kan man ta skärgårdsbåten ut till öarna för att sola och bada på klipporna eller bara ströva runt i det vackra landskapet. Ca 1,5 mil till Kristianopel som har ringmur,är mysigt och pittoreskt, där finns trevligt fik nere vid båthamnen och Kristianopel bjuder på mycket kultur.

Andel i samfällighet/GA:
Bredäng GA:1, vägar och strand. Avgift betalas.
Bredäng GA:3, Vattentäkt, pumpanordning, vattenledningar. Avgift betalas.
Vatten genom Karlskrona Bredäng GA:3. Vatten är inte indraget i boden utan enbart till tomtgräns. Avlopp saknas. El finns på tomten, men är inte indraget.

Säljaren har inte sökt bygglov för hus på tomten.
Servitut Andel i samfällighet/GA: Bredäng GA:1,  GA:3
Vägbeskrivning
Sväng till höger vid vägskylt till Klakebäck, Konungshamn.

Vid vägskylt Hallen, sväng vänster.

När ni kommer till den stora vägen, sväng höger.

Ni kommer sedan till en avtagsväg, vänster, Björkenäs camping, fortsätt rakt fram och ta nästa avtagsväg till vänster.

Sväng sedan till höger och ni ser sedan den gula friggeboden på vänster sida.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Kontakta mäklaren för övriga frågor.

Ägaren av fastigheten hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

150 000 kr Acceptpris

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners