Privatmäklaren

Privatmäklaren

Skogsvägen 11
Valbo-Ryrs Holmen

Pris 235 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10448

Mysig tomt med bygglov för fritidshus nära fiske och badsjö

Beskrivning Tomt med bygglov och startbesked för fritidsstuga säljes i  Valboryrs holmen i Munkedal.
Möjligheterna för härliga sommardagar med sol, bad och fiske ligger precis runt hörnet med en stor badsjö bara några hundra meter längre ner i området samt ett flertal andra bad och fiskesjöar inom någon kilometers avstånd
Kommun Munkedal
Pris 235 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1217 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 65 000 kr
Vatten/avlopp Vatten: Vatten saknas Avlopp: Avlopp saknas
Tillträde Snarast

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Anslutningspunkter för Vatten, avlopp, el och fibernät  finns i anslutning till tomten. VS avgift är betald. Tomt är röjd och nedjämnad.

Fritidsstugan som har getts bygglov för är 25kvm stor och är ett modulhus från Jabo. Se länk för mer information om huset:
https://www.jabo.se/se/sortiment/friggebodar-stugor/flex/flex-25/

Även möjlighet att bygga ut med garage eller sov/gäststuga på 15 kvm utan vidare ansökan finns. (förslag visas i exempelbilder)

Allt det omständiga och krångliga med att ansöka och få godkänt bygglov samt startbesked är redan klart, det är bara att börja bygga redan denna sommar!

De visuella bilderna på hus visar hur nuvarande stuga är planerad att se ut utseendemässigt och ytterligare 3d bilder visar även förslag på hur man kan få ut det mesta av den nuvarande tomten utan vidare ansökningar. Man kan även ansöka om att bygga ytterliggare större hus bredvid om man vill det med.

Vill du ha en mysig sommarstuga ute på landet fast inte där det är öde samt nära bad och fiskesjöar så är detta platsen för dig! Åk ut och kolla, det rekommenderas!

Har du inte byggt hus innan så kan säljaren av fastigheten hjälpa dig komma i kontakt med alla aktörer som behövs.
Vägbeskrivning
Den nedjämnade tomten brevid det blåa huset. Går inte att missa.
Dokument
10448_bygglov_beviljat.pdf
10448_startbesked.pdf
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Kontakta säljaren för visning

Ägaren Jonathan Atkinson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0704023514
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

235 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners