Privatmäklaren

Privatmäklaren

Stornotsand 34
Singö

Pris 1 700 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/6685

Stornotsand, strandnära tomt med havsutsikt

Beskrivning Havsutsikt med underbar skärgård framåt och stora områden av orörd skog uppåt land.
Rådighet över merparten av Stamfastighetens mark mellan tomt och strand kan tillkomma. För tomten gäller inte någon i detaljplan angiven begränsning av byggrätten. SL-buss finns till Singö med flera turer varje dag. Affär finns på ön.
Kommun Norrtälje
Pris 1 700 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 2200 m2
Taxeringskod -
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten/avlopp -
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Havsutsikt med underbar skärgård framåt och stora områden av orörd skog uppåt land.

Sjönära tomt med tillgång till merparten av stamfastighetens mark ner till och i vattnet.

På östra Singö, som sista utpost mot Ålands hav, ligger Stornotsand. Här finns möjlighet att i skyddad vik forma ett eget drömboende på obebyggd tomt med tillgång till strand. För tomten gäller inte någon i detaljplan angiven begränsning av byggrätten.
SL-buss finns till Singö med flera turer varje dag.
Affär finns på ön.
Avstyckning pågår från stamfastigheten.
Förhandsbesked finns.

Panorama över tomten från låg höjd

Panorama över stranden från hög höjd

Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Visningar hanteras av ägarens representant, Karl U. Mejla eller ring 0708993099
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 700 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners