Privatmäklaren

Privatmäklaren

Söderhusvägen
Singö Grisslehamn

Pris 1 100 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11509

Tomt 100 m från vattnet med magnifik utsikt över Singöfjärden

Beskrivning Singö – en äkta skärgårdsidyll som det var förr. Nu finns en tomt till försäljning på underbart vackra Singö i Roslagen. Tomten ligger 100 meter från havet med magnifik utsikt över Singöfjärden.
Kommun Norrtälje
Pris 1 100 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1466 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten/avlopp Rätt att anlägga egen brunn och avloppsanläggning (WC).
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Tomt 100 m från vattnet med magnifik utsikt över Singöfjärden.

Singö är en levande skärgårdsidyll med flera fungerande småjordbruk och lantgårdar. Det finns flera mycket aktiva föreningar som anordnar pubkvällar, musikkvällar i kyrkan, föredrag om Singös spännande historia mm. På Singö finns en mycket välsorterad mataffär som ligger på gång- och cykelavstånd från tomten. Tidigare var Singö militärt skyddsområde vilket olika försvarsanläggningar, nedlagda bunkrar mm vittnar om. Vi rekommenderar en tur till Singö kyrka, Mattsgården i Backby och Söderhusens båthus och badplats där också tomten på Söderhusvägen ligger. Sedan mitten på 50-talet finns en fast broförbindelse till Singö.

Närheten till Grisslehamn

Grisslehamn ligger en 10 min bilfärd från Singö, med ett flertal bra restauranger och kaféer, samt det nya hotell Havsbaden med sin otroliga SPA-anläggning. Albert Engström museet ligger också i Grisslehamn.

Postrodden mellan Åland och Grisslehamn med gamla allmogebåtar går av stapeln varje sommar i mitten av juni,  vilket lockar många besökare till Grisslehamn.

Eckerölinjen till Åland med ett stort utbud av kvalitetsvaror i taxfreeshopen och utsökt smörgasbord och á la carte restaurang. En dagskryssning tar 4,5 timme, vilket är precis anpassat för att hinna handla, äta gott och relaxa på soldäck eller i baren.

Säljaren kan också erbjuda ett nyttjanderättsavtal för den area som förbinder södra tomtgränsen med vägen nedanför tomten. Detta innebär att arean för både tomt och nyttjanderättsdelen hamnar på närmare 2 800 kvm.

Missa inte detta unika tillfälle att utveckla ett fritidsboende på Singö!

Nedan följer ett kortare utdrag från Norrtälje kommuns beslut om förhandsbesked:
___________________________________________________________________________
Beslutsdatum Diarienummer
2018-08-30 BoM 2018-000040
Förhandsbesked för nybyggnad av ett fritidshus Fastighet
SINGÖ-SÖDERBY 6:7
Beslut
Bygg- och miljönämnden beslutar att
1. bevilja förhandsbesked för nybyggnad av ett fritidshus inom fastigheten SINGÖ- SÖDERBY 6:7.
Villkor
1. Tomtplatsen ska i sin helhet placeras utanför strandskyddat område.
Motivering
Förhandsbeskedet för nybyggnad av ett fritidshus inom fastigheten SINGÖ-SÖDERBY 6:7 bedöms vara förenligt med bestämmelserna i 9 kap 17 och 31 §§ plan- och bygglagen.
Åtgärden är inte att betrakta som ny sammanhållen bebyggelse utan en mindre komplettering, som inte behöver planläggas enligt 4 kap plan- och bygglagen. Behov att anlägga nya vägar och gemensamt avlopp saknas. Sökt lokalisering bedöms inte heller försvåra en eventuell framtida planläggning.
Förhandsbeskedet för nybyggnad av ett fritidshus lokaliseras i anslutning till befintlig bebyggelse och utgör en naturlig komplettering av bebyggelseområdet.
Servitut Ny rättighet: Anslutning av väg till tomten 188-14/151.1
Vägbeskrivning
Stockholm - Norrtälje - Grisslehamn - Singö - ca 12 mil
1. Sväng höger mot Singö när ni kommer in i Grisslehamn och kör ca 8 km
2. Sväng vänster mot Singö Kyrka och kör ca 1,5 km. (passera Singö affären)
3. Sväng vänster in på Singö Bryggväg och kör ca 300 m
4. Sväng vänster in på Söderhusvägen och kör ca 350 m
Ni är framme. Parkera bilen precis innan båthusen och fortsätt gå öster ut på Söderhusv
Dokument
Förrättningskarta från Lantmäteriet
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Visning kan ske utan föranmälen. Kontakta dock gärna tomtägaren för muntlig information om tomten.

Kontakta ägarna för visning
Gunnel Forslund 070-553 20 74 eller
Jan Forslund 073-535 86 44 Mejla eller ring 0735358644
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 100 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners