Sigfrids väg 8
Väddö Mälbyhamn

Pris 495 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11654

Underbara Väddö

Beskrivning Ca 10 mil från Stockholm på den härliga Roslagskusten ligger Väddö, broförbindelse från Älmsta. Från Väddö kyrka ca 4 km till Mälbyhamn, bom till området. Mycket välskött förening med bla gemensamt Midsommarfirande. Bad från klippor i Ålands hav men också nära till smultronstället Kanalbadet med bryggor och strand.
Kommun Norrtälje
Pris 495 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 2331 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 394 000 kr
Vatten Vintervatten vid tomtgränsen (säljarens uppgift).
Avlopp Saknas enligt taxeringsinfo.
Tillträde Snabbt tillträde möjligt

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten Tomten har vintervatten och el till tomtgräns. En bäck sneddar över tomten. Endast en granntomt mot tomten. Resterande är prästens mark med skog och allmänning. Byggrätt 80 + 40 kvm enligt detaljplan plus Attefallshus om 25 kvm.

400 meter ner till gemensam småbåtshamn med båtplatser skyddade med y-bom.

Det kan finnas möjlighet till köp av båtplats av andra ägare.
Servitut Gemensamhetsanläggning:
Norrtälje Väddö-Mälby Ga:4, Ga:5, Ga:6

Rättigheter last:
Officialservitut: Utrymme
Officialservitut: Vattenledning

Planer och bestämmelser:
Väddö-Mälby 5 9 M Fl, Detaljplan (Beslutsdatum: 19921126)
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ni kan åka förbi och titta på tomten på egen hand. Ring gärna ägaren om ni har frågor som ni vill ta på plats. Mail går bra, men ring i första hand om ni vill få snabba svar.
Ägaren Christer Melin hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0704154166
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

495 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Christer Melin hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0704154166 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners