Örnen 15
Orsa Grönklitt

Pris 2 500 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/12946

Tomt med vacker utsikt i storslagen natur

Beskrivning Ett av Grönklitts absolut finaste lägen! Tomt med fantastisk utsikt över Orsasjön och de djupa dalaskogarna. Oinredd gäststuga på tomten. Kommunala anslutningar till vatten och avlopp betalda. Framdragna ledningar finns, dels indragna till gäststugan (stomrest) samt till lämplig plats för Storstugan.

Förutom den vackra utsikten erbjuder fastigheten närhet till allt som Orsa Grönklitt har att erbjuda. Det finns aktiviteter för alla smaker och årstider. Rovdjursparken, utförsåkning och Sveriges kanske främsta anläggning för längdskidåkning. Sommartid erbjuder Orsa Grönklitt en rad spännande aktiviteter med mountainbikecykling i världsklass, rullskidbana samt mängder med leder för vandring och löpning.
Kommun Orsa
Pris 2 500 000 kr Acceptpris
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 885 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 419 000 kr
Vatten Kommunalt vatten
Avlopp Kommunalt avlopp
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Servitut Gemensamhetsanläggning:
Orsa Hansjö Ga:17

Planer och bestämmelser:
Östra Grönklitt, Detaljplan (Beslutsdatum: 19930426). Detaljplan medger 80 plus 20 kvm med takhöjd på 3 meter, vilket ger bra möjligheter med tanke på att tomten ligger i suterräng. Genomförandetiden har gått ut. Kontakt mäklaren ang. frågor om vad det innebär.

Områdesbeskrivning
Orsa Grönklitt är ett område för dig som älskar naturen och att röra på dig. Här finns ett välutbyggt system för outdooraktiviteter som cykling, löpning, vandring, stavgång/skidgång, rullskidåkning och utegym med stakmaskin. Orsa Grönklitt är också en plats för dig som bara vill njuta av naturen och ta det lugnt. Här kan du ta en promenad och få fantastiska naturupplevelser eller besöka rovdjursparken för att på nära håll beskåda stora rovdjur.

Längdcentrum är Orsa Grönklitts aktivitets­­centrum och är öppet alla dagar året om. På vintern är det basen för områdets längdskidåkning och under barmarksäsong är det utgångspunkten för alla aktiviteter. Under sommaren byter instruktörerna inriktning och erbjuder lektioner inom löpning, cykling, rullskidor – allt för att du ska få ut så mycket som möjligt av din träning och vistelse i vildmarken kring anläggningen.

Förutom uthyrning av cyklar, kanoter, fiske­utrustning och de tillbehör som behövs för en aktiv semester, finns här en outdoorbutik och outlet. Till sommaren breddas sortimentet även med tillbehör som skor, stövlar, kängor, träningskläder, badkläder, cykelkläder, regnkläder, vildmarks­prylar, fiskeutrustning och utförsäljning av vinterprodukter (exempelvis skidor, stavar, pjäxor och kläder).
Kostnader kr/år
Samfällighet 1400 kr
Övrigt 1700 kr
Total driftskostnad ca 3100 kr
Fastighetsskatt/-avgift 4190 kr
Kommentar till driftskostnader Övrigt är vatten, avlopp och miljöavgift. Detta är betalar ägaren nu, då tomten inte är bebyggd.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Detaljplan
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Brigitte Lindberg Ås hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0705510212
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 500 000 kr Acceptpris

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Brigitte Lindberg Ås hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0705510212 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners