Grindängen 16
Kilsta

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11724

Naturskön tomt om 2 353 kvm på kullen med enskilt läge

Beskrivning Tomten har högt, relativt, fritt läge med bra möjligheter till kommunikation med bil. 150 m till elanslutning, 50 m till vatten- och avloppsinfrastrukturanslutning. 50 meter till fiberanslutning. Marklov är gjort.

2 km till dagis, Ängsö golfbana, Sundängens badplats och camping. 7 km till Engsö Slott och Naturreservat samt till Irsta skola (200 m till skolbusshållplats).
Kommun Västerås
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 2353 m2
Taxeringskod -
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten Till tomtgränsen genom gemensamhetsanläggning.
Avlopp Till tomtgränsen genom gemensamhetsanläggning.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten Utanför planlagt område kontakta kommunen för frågor om vad man får bygga. Vid oklarheter kontakta mäklaren.
Servitut Gemensamhetsanläggning: Västerås Kilsta Ga:4
Gemensamhetsanläggning: Västerås Kilsta Ga:5

Rättigheter förmån: Officialservitut: Rätt att använda den befintliga vägen för utfart till allmän väg. - Väg
Dokument
NYBYGGNADSKARTA
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Kontakta gärna ägaren för visning.
Ägaren Denis Mets hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0722387444
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Denis Mets hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0722387444 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners