Privatmäklaren

Privatmäklaren

Grindängen 18
Kungsåra

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10376

Tomt i fridfull lantlig miljö

Beskrivning Naturskön tomt med enskilt läge om  2523 kvm. I omgivningen finns hästverksamhet på flera fastigheter.
2 km till dagis
7 km till Irsta skola
2 km till Ängsö golfbana
2 km till Sundängens badplats och camping
Kommun Västerås
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 2523 m2
Taxeringskod -
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten/avlopp Gemensamhetsanläggning för fyra fastigheter med nyanlagd minireningsverk och nyborrad brunn.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Servitut Förmån Officialservitut Väg 1980k-2018/223.1
Beskr: Rätt att använda den befintliga vägen för utfart till allmän väg.
Vägbeskrivning
Från Västerås Hälla åk mot Ängsö slott, via Irsta, efter 5 km sväng höger mot Ängsö ,åk 3 km, på vänster sida finns tomterna.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Visas enligt ök.

Ägaren Bo Holmkvist hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0702190530
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners