Privatmäklaren

Privatmäklaren

Platåvägen 12
Solsidan

Pris 1 500 000 kr Utgångspris
Direktlänk www.pm.se/10418

Attraktiv tomt med havsutsikt på Solsidan i Västervik

Beskrivning Bygg ditt drömhus. Attraktiv tomt på populära Solsidan i Västervik, med möjlighet till egen båtplats vid brygga och några få meter till sandstrand. Solsäkert med underbara solnedgångar. Fina promenadstråk i skogen samt några minuters väg till golfbana och centrala Västervik. En möjlighet som inte kommer tillbaka.
Kommun Västervik
Pris 1 500 000 kr Utgångspris
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 991 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 353 000 kr
Vatten/avlopp Vatten och avlopp vid tomtgräns. Anslutningsavgift för VA redan betalt.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Revidering av detaljplan pågår med bl.a utökning av byggrätt. Beräknas klar under 2019, se www.vastervik.se

Bryggplats finns genom samfälligheten PIPERSKÄRR S:5 och gemensamhetsanläggning.
Servitut Samfällighet VÄSTERVIK PIPERSKÄRR S:5 Övrigt 1
Gemensamhetsanläggning Västervik Pepparroten Ga:4
Gemensamhetsanläggning Västervik Pepparroten Ga:3
Vägbeskrivning
Platåvägen 12, 59338 Västervik
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Du kan besöka tomten när som helst utan mäklaren eller säljaren närvarande om du önskar. Kontakt annars ägaren för enskild visning.

Ägaren Kent Nyström hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0706889892
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 500 000 kr Utgångspris

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners