Privatmäklaren

Privatmäklaren

Sjöbacka
Lerike

Pris 325 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 200 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10414

Drömtomt med sjöutsikt

Beskrivning För många är kombinationen av sjöutsikt och naturmiljö en dröm!
Tomten är avstyckad och ligger på över 1700 m2 och har bjuder såväl avskildhet som närhet till en granne. Länsväg 880 mellan Ör och Åby går ett stenkast därifrån. Fiber och el vid tomtgränsen.
Kommun Växjö
Pris 325 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1744 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 177 000 kr
Vatten/avlopp Saknas
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten El och bredband (fiber) är framdraget till tomtgränsen. En del träd är sparade på tomten så att den nye ägaren själv får avgöra vilka som ska stå kvar.
Servitut Förmån: Officialservitut Väg 0780k-07/174.1
Beskrivning: Rätt att för utfart anlägga, använda och underhålla väg inom området.
serv 1
Vägbeskrivning
Kör från slutet av Åby samhälle ca:1,6 km mot Ör. Sväng höger in på grusväg efter åker mot rött hus med dubbel carport nu ligger tomten på vänstersida om carporten/garaget.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

Du kan besöka tomten när som helst utan mäklaren eller säljaren närvarande om du önskar.

Ägaren Håkan Einarsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0705305816
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

325 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

200 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners