Pråmstigen 7
Årsta Havsbad

Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 2 350 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13100

FASTIGHET MED PERFEKT LÄGE FÖR ATT BYGGA NYTT

Beskrivning Kuperad tomt. Kommunalt vatten/avlopp finns framdraget till tomtgräns, och anslutningsavgiften är betald. Högt läge med utmärkt utsikt över skog och ängar, solläge från morgon till kväll. Perfekt om man önskar bygga nytt. Byggrätten är 1/10 av tomtens yta dock max 70 kvm på huvudbyggnaden. Tomten är 1035 kvm. Fastigheten säljes som tomt varför befintliga byggnader säljes utan ansvar gentemot säljare om byggnadernas skick.

Internetfiber finns i området. Bra kommunikationer med buss till pendeltåg, eller med bil till Stockholm. Nära golfklubb. 1,2 mil från Haninge Centrum, ICA-Haninge, Biltema, Port73.

Husen på tomten ses som rivningsobjekt/renoveringsobjekt och säljs med friskrivning för dolda fel.
Kommun Haninge
Område Årsta Havsbad
Pris 2 350 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1035 m2
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 383 000 kr
Vatten Kommunalt vid tomtgränsen
Avlopp Kommunalt vid tomtgränsen
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Victor Smångs

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 06

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Om fastigheten
Fastighetsbeteckning HANINGE STADSBERGA 8:349
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 383 000 kr
Tomtarea 1035 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt vid tomtgränsen
Avlopp Kommunalt vid tomtgränsen
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning:
Haninge Stadsberga Ga:1
Ändamål VÄGAR MED VÄGBELYSNING, PARKERINGSPLATSER, GRÖNOMRÅDE, CENTRUMANLÄGGNING, DAGVATTENLEDNINGAR, BADOMRÅDE, BÅTBRYGGOR
M.M.

Planer och bestämmelser:
Årsta Havsbad, Detaljplan (Beslutsdatum: 20111017, Registreringsdatum: 20130829)

Totalt pantbrevsbelopp 1445000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Beskrivning av tomten Kuperad tomt, soligt läge från morgon till kväll. Då huset är rivningsobjekt säljs huset med friskrivningsklausul.
Områdesbeskrivning
Årsta havsbad är sedan 2015 en tätort i Haninge kommun, belägen vid Horsfjärden, det är en sommarstad som bildades 1929 på HSB:s initiativ. Antalet stugor i Årsta Havsbad är cirka 850, varav de flesta är friköpta. Majoriteten är sommarstugor även om ett antal ersatts av villor och tjänar som permanentbostäder.

I området finns det två större badstränder, tennisbanor, café/restaurang och butik. Aktiv förening med allsång, bouletävlingar, planteringsskolor, tennisturneringar, trubadurer, majbrasa, valborgsfirande, Barnens dag mm. Det finns flera golfbanor i närheten, bl.a. Årsta Slotts golfbana, Haninge Strandsgolfklubb, Fors golf m.fl. Trevliga promenadvägar och cykelled. Tryggt och lugnt område med året-runt bofasta i omnejd.

Om man önskar båtplats, kontakta H-G Ericsson på mejl, medlem@harsfjarden.net för mer information. Klubben har ca 250 båtplatser. Om man får båtgäster till Årsta havsbad kan man nyttja de gästplatser som finns i området.
Kommunikationer
Busskommunikationer till Västerhaninge station med anslutning till pendeltåg.
Vägbeskrivning
Med bil når man Gullmarsplan på ca 20 min och Stockholm City ca 30 min.
Kostnader kr/år
Samfällighet 3950 kr
Försäkring 1109 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 5524 kr
Fastighetsskatt/-avgift 8524 kr
Kommentar till driftskostnader Rivningsobjekt, används inte

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Detaljplan
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Du kan besöka tomten när som helst utan mäklaren eller säljaren närvarande om du önskar. Kontakta annars ägaren för enskild visning.
Ägaren Patricia Paredes Flores hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0707786224
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 350 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

2 350 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Patricia Paredes Flores hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0707786224 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Victor Smångs

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 06

Kontakta mäklaren

Partners