Båsvägen
Hälsingekusten

Pris 500 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13112

Havsnära tomt vid Hälsingekusten

Beskrivning Nyavstyckad havsnära tomt i befintligt mindre sommarstugeområde beläget mellan Hudiksvall och Iggesund. Tomten ligger med havsutsikt i en lång havsvik som heter Båsfjärd. Området ligger 15 min från Hudiksvall centrum där affärer, bank, akutsjukhus m.m. finns. Cirka 3 h från Stockholm.  Friluftslivet sommartid är en höjdare då närheten till Höliks havsbad och segling runt öarna  Olmen och Agön kan ske med dagsutflykter.

Det är klart med förhandsbesked från Hudiksvalls kommun om att tomten är lämplig att bygga fritidshus eller åretruntboende.

El och vatten kommer dras fram till tomtgräns. Hudiksvall kommun jobbar just nu i flera byar ut mot Båsfjärd med att dra fram kommunalt vatten. Den kostnaden står säljaren för.

Avlopp lösning ordnar köparen själv då det kan variera mycket i utförande från mulltoa till sluten Tank. Säljaren har god lokalkännedom och kan förmedla kontakter till lokala duktiga hantverkare om så önskas.
Kommun Hudiksvall
Område Hälsingekusten
Pris 500 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1039 m2
Taxeringskod -
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten -
Avlopp -
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Om fastigheten
Fastighetsbeteckning HUDIKSVALL IDENORS-HAMRE 3:32
Tomtarea 1039 m2
Upplåtelseform Friköpt
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning:
Hudiksvall Solberg Ga:1

Gemensamhetsanläggning:
Hudiksvall Idenors-Hamre Ga:2

Rättigheter förmån:
Officialservitut: Rätt att använda vägen x för utfart - Väg

Rättigheter förmån:
Officialservitut: Rätt att använda vägen y för utfart - Väg
Totalt pantbrevsbelopp 0 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Beskrivning av tomten Fåtal träd kvar i ytterkant på tomten. Plan mark med bra markförhållande (morän). Hudiksvall kommun jobbar just nu i flera byar ut mot Båsfjärd med att dra fram kommunalt vatten.
Områdesbeskrivning
Båsfjärd ligger mellan Hudiksvall och Iggesund ca 15min från Hudiksvall central ort
Kommunikationer
Stockholm-Hudiksvall: Bil via E4an (3 h) eller via Järnväg (2,5 H). Busslinje från Hudiksvall till Saltvik finns en närliggande fritidsområde. Mindre bilväg går ända fram till Båsfjärd.
Vägbeskrivning
Från Hudiksvall södra infart E4a åk mot Idenor KA och sedan ut mot Storbyn. Ta sedan höger mot Fågelvik och ca 2 km före Fågelvik sväng höger ned på Båsvägen. Efter 500m följ den större vägen åt vänster och du ser havet Båsfjärd på höger sida åk ut längs fritidsområde, rundslinga. Tomten ligger i början på rundslingan.
Kostnader kr/år
Samfällighet 1000 kr
Kommentar till driftskostnader Samfällighet avser vägavgift inom GA.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Protokoll Byggnadsnämnden Förhandsbesked
Yttrande från Tekniska Avd Hudiksvall kommun
Yttrande från Miljö kontoret
Karta befintligt område Båsfjärd
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ni kan åka förbi och titta på tomten på egen hand. Ring gärna ägaren om ni har frågor.
Ägaren Anders Jonsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 070-205 31 12
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

500 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Anders Jonsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 070-205 31 12 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners