Privatmäklaren

Privatmäklaren

Ågatan 35B
Bromölla

Pris 235 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 235 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10343

Rymlig och ljus 2:a - Snabbt tillträde möjligt

Beskrivning 54 kvm fördelade på ett sovrum, en hall, ett kök, ett stort och ljust vardagsrum och ett helkaklat badrum. I källaren finns det förråd och tvättstuga. På gångavstånd (2 minuter) finns all önskvärd vardagsservice så som mataffär (ICA MAXI stormarknad, Lidl), apotek, tåg/busstation, bank, förskola, vårdcentral m.m
Kommun Bromölla
Pris 235 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 54 m2
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 584 kr vatten, kabeltv, bredband och parkeringsplats ingår i avgiften
Förening Brf Tunnbyhus nr 1
Tillträde Omgående enl. ök
Energiprestanda 209 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Fint och fräscht vardagsrum och mysigt sovrum.
Kök Mycket förvarningsutrymme, fint trägolv, kylskåp, frys och spis.
Badrum/WC Helkaklat badrum fint och fräscht.
Tvätt Tvättstuga finns i källaren i samma byggnad.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,38%
Avgift 3 584 kr vatten, kabeltv, bredband och parkeringsplats ingår i avgiften
Tillträde Omgående enl. ök
Allmänt om föreningen Föreningen BRF Tunnbyhus nr1 är en liten förening med stabil ekonomi. Inga planerade stora renoveringar eller stambyten.
Driftskostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 1500 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Årsredovisning
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Visning kan bokas enligt överenskommelse.

Ägaren Arif Nazari hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0704411095
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

235 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

235 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners