Privatmäklaren

Privatmäklaren

Sandstuguvägen 55
Uttran

Pris 1 495 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/10350

Stilren minitvåa från 2016 med uteplats och låg avgift.

Beskrivning Välplanerad 2:a med uteplats i väster. Lägenheten har hög standard med genomgående ekparkett och vita väggar. Stilrent kök och fräscht helkaklat badrum. I badrummet finns både tvättmaskin och torktumlare samt bra arbetsytor och förvaring. Lättmöblerat vardagsrum med öppen planlösning till kök och utgång till balkong. Närhet till Kvarnsjön och Tumba centrum. Bra kommunikationer.
Kommun Botkyrka
Pris 1 495 000 kr Acceptpris
Boendeform Lägenhet
Rum 1,5 + kök
Boarea 28,9 m2
Våning 0 av 4 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1 653 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Byggår 2016
Förening BRF Lillstugan 2
Tillträde Enl. ök

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning och förvaring. Golv i ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM
Trevligt sovrum med ett fönster, vitmålade väggar och ekparkettgolv.

VARDAGSRUM
Trevligt och lättmöblerat vardagsrum med ekparkett och vita väggar. Härifrån når man även lägenhetens uteplats.
Kök Snyggt kök med gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i laminat, vita låd- och skåpsfronter. Vitmålade väggar och golv i mattlackad ekparkett. Köket är fullt utrustat med samtliga vitvaror från Cylinda (2016).
Badrum/WC Stilrent duschrum - helkaklat med duschhörna, tvättställ med tillhörande kommod, spegelskåp med belysning, WC samt handdukstork. Här finns även tvättmaskin och torktumlare från Cylinda (2016). Tvättbänkskiva  med överhängandeskåp.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 0 av 4 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,34%
Avgift 1 653 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Enl. ök
Allmänt om bostaden Stor uteplats med gott om plats för utemöbler. Eftermiddags- och kvällssol.
Kostnader kr/år
El 4147 kr
Försäkring 1880 kr
Kommentar till driftskostnader Utöver månadsavgiften så tillkommer kostnader för el och försäkring enligt ovan. Dessa kostnader är individuella och varierar beroende på avtal/förbrukning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Linnea Bodelsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0732400255
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 495 000 kr Acceptpris

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners