Privatmäklaren

Privatmäklaren

Älgbacken 9C
Ronneby

Pris 495 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 510 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10436

Trea med inglasad balkong i lugnt och fint område

Beskrivning Välkomna till denna fina renoverade trerumslägenhet i Ronneby. Inglasad balkong. Bra läge i lugnt område med 10 min gångavstånd till torget. Ännu närmare till skolor och sporthall.
Kommun Ronneby
Pris 495 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 73,5 m2
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 242 kr värme, vatten och bredband ingår i avgiften
Byggår 1965
Förening Riksbyggen BRF Älgbacken
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 101 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Rummen är i generellt fint skick. Ommålat och tapetserade i dec 2018. Två bra sovrum och vardagsrum med bra plats för soffgrupp.
Kök Köket är från Ikea och i bra skick. Bänk av trä, bra skåp och avställningsytor. Glaskeramikhäll och ugn, diskmaskin. Matplats för 4 personer vid fönster.
Badrum/WC Relativt nyrenoverat helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat och tvättmaskin.
Tvätt Tvättmöjlighet i badrummet. De finns även gemensam tvättstuga.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,9813%
Avgift 4 242 kr värme, vatten och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Bostaden är fin och utan kända fel. De som bor i området är främst äldre, så det är lugnt område. Det börjat flytta in unga par.
Parkeringsplatser finns att hyra (separat kö) ca 80 kr/mån.
Allmänt om föreningen Riksbyggen BRF Älgbacken är en äkta bostadsrättsförening med 108 lägenheter i Ronneby. Föreningen bildades år 1964. Bra välskött förening som även organiserar evenemang för dom som vill delta tex bussresa till Tyskland, grilla på sommarn.
Kostnader kr/år
El 2400 kr
Försäkring 1620 kr
Försäkringsbolag Folksam
Kommentar till driftskostnader Försäkringen är betald via fackförbund - köpare uppmanas kontrollera vad egen kostnad blir.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Shaban Kabashi hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0721550815
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

495 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

510 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners