Privatmäklaren

Privatmäklaren

Råsundavägen 59
Råsunda

Pris 3 850 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11560

Mycket välplanerad 3:a i charmiga Råsunda

Beskrivning Välkommen till denna fina och mycket välplanerade 3-rums hörnlägenhet i charmiga Råsunda. Högt i tak, fint ljusinsläpp och med fönster i två väderstreck. Fastigheten är ett trevåningshus från 30-talet och mycket välbyggd. Lägenheten är yteffektiv och har rymligt separat kök med matplats.
Kommun Solna
Pris 3 850 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 77 m2
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 898 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Byggår 1936
Förening Brf Råsunda 59
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 106 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Rummen är lättmöblerade, vardagsrummet är stort, och båda sovrummen har plats för dubbelsäng. Badrummet är fullt funktionellt men med renoveringsbehov.  
Kök Klassiskt separat kök
Badrum/WC Fullt funktionellt men med renoveringsbehov
Tvätt Gemensam tvättsstuga med tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och mangel
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 6,8174%
Avgift 3 898 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Lägenheten ligger en halv trappa upp från markplan, ingen insyn från gatan. Medlemmar i brf:en har tillgång till innergård/trädgård

Gemensamhetsutrymmen
Tvättstuga med torkmöjligheter, cykelförråd samt mycket trevlig gemensam möblerad uteplats med möjlighet till grillning
Allmänt om föreningen Bildades 2002, fastigheten förvärvades 2016. Äkta förening som äger marken. I föreningen finns det 17 lägenheter samt 2 lokaler.

I närheten ligger butiker, caféer, gym, restauranger och Råsundas egen biograf i Gamla Filmstaden. Rekreationsområden, promenadstråk och motionsspår ligger nära; gångavstånd till Råstasjön och Lötsjön, i närheten finns även tennishallar. Hagaparken ligger ca 15 minuter bort till fots. I närheten ligger även Mall of Scandinavia och Friends Arena med idrotts- och musikevenemang. Det finns gott om dagis och skolor i området.

Transportmöjligheterna är utmärkta; pendeltåg, bussar och tvärbana från Solna station som ligger några minuter bort, och tunnelbana vid Solna centrum.  
Kostnader kr/år
El 3000 kr
Försäkring 2448 kr
Försäkringsbolag El per schablon, förs. Trygg-H
Kommentar till driftskostnader El och försäkring

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
11560_Energideklaration.pdf
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Mattias Lindström hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0702121293
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 850 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners