Privatmäklaren

Privatmäklaren

Sätraängsvägen 140
Sätra äng

Pris 2 495 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 2 400 000 kr
Direktlänk www.pm.se/11576

Fin 2,5:a med bra läge

Beskrivning Vid Edsvikens strand ligger detta underbara område, Sätra äng, nära till badstrand och ängar. Bra kommunikation till tunnelbana, pendeltåg, bussar och nattbussar. Detta är en rymlig 2:a som är ombyggd med ett extra ''rum'' som fungerar som sovrum eller arbetsrum. I bekvämt markplan kliver du över tröskeln och möts av ekparkettgolv och renoverade 50-talsgarderober
Kommun Danderyd
Pris 2 495 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2,5 + kök
Boarea 59 m2
Våning 1 av 4 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 851 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 1956
Förening Brf Sätra äng
Tillträde Enligt överenskommelse
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 47 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrummet är rymligt och lätt möblerat med väl bevarad originalparkett. Ett stort glasparti täcker hela ena väggen, utanför finns en stor träaltan i sydost med sol fram till ca 16.00, halva under tak. Man ser en glimt av Edsviken om huvudet vrids till höger. Grind i altanräcket så man kan stiga ut på gräset.

Parkettgolv i alla rum förutom badrum där det är klinkers. Samtliga väggar målade i Stockholmsvitt. Normalt slitage på väggar.

Friskluftsventiler under fönster i vardagsrum och i ett av sovrummen.

Det stora sovrummet har delats till två mindre rum, det ena endast med fönster högst uppe på väggen.

Till lägenheten finns två förråd, ett mindre källarförråd och ett större vindsförråd. Det finns också en gemensam tvättstuga, cykelrum, soprum mm.

Välkommen till en härlig lägenhet med närhet till både skog och vatten.
Kök Renoverat kök, 2013, med glashäll och köksfläkt. Ingång till vardagsrum. En ljus matplats för 4-6 personer. Ny parkett. Fondvägg i pärlspont.
Badrum/WC Renoverat av föreningen, stambytt. Helkaklade väggar i vitt med ljusgrått klinkergolv. Duschhörna och plats för tvättmaskin.
Tvätt Finns plats för tvättmaskin i badrummet. Men även en fin gemensam tvättstuga på kortsidan av huset, som bokas via den digitala informationstavlan i trapphuset.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,42%
Avgift 3 851 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden En underbar lägenhet med endast 200 meter till bad i Edsviken. Nära till motionsspår, ängar, skog och mark.
Fastigheten ansluten till Telias fibernät 100 Mbit/s, bredbandstelefoni, TV. Wifi-router och TV-box erhålls av föreningen. IP-telefoni.

Digitala informationstavlor i trapphus.

Tagg för att komma in i trapphuset. Porttelefon.

Gemensamt soprum med sopsortering.
Bergvärme.

Enligt föreningens lägenhetsförteckning är lägenheten på 2 rum och kök. Den har dock byggts om med ett ''extra rum''. P.g.a att det inte finns ett ''riktigt fönster'' är inte det nya rummet definitionsmässigt ett ytterligare rum. Därav anges lägenheten i marknadsföringen som 2,5 rum.
Allmänt om föreningen Stor välskött förening som omfattar över 240 lägenheter samt kommersiella lokaler som hyrs ut.
Fina lekplatser i området. Lägenheterna värms upp av bergvärme. Elektroniska inpasseringssystem.
Kostnader kr/år
El 2000 kr
Försäkring 2610 kr
Försäkringsbolag Folksam

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Årsredovisning
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ring för visning.
Ägaren Beatrice Nordling hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring +46736108479
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 495 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

2 400 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Beatrice Nordling hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, +46736108479 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners