Björnkärr 2
Sparreholm

Pris 995 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12792

Tomt med lada vid Båven

Beskrivning Mycket soligt läge utanför Sparreholm. Beläget högst upp på en kulle med Kilometerlång utsikt åt söder och ca 500 m till sjön Båven. På tomten finns delvis timrad lada i dåligt skick från 1868. Tomten ligger utanför planlagt område och förhandsbesked finns för nytt bostadshus. Ett tillfälle för den som vill skapa ett unikt gårdsliknande boende med en storslagen utsikt och 5 minuters promenad till sjön. Runt sjön finns många slott och herrgårdar och ett omväxlande landskap med både ekhagar och svampskogar.
Kommun Flen
Pris 995 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 5293 m2
Taxeringskod 200 - ej fastställd taxering för småhus
Taxeringsvärde 0 kr
Vatten -
Avlopp -
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten Denna tomt utmärker sig med sitt soliga läge från tidig morgon till sen kväll. Ladan är i stort behov av renovering, men kan efter upprustning  fungera som ateljé, festlokal, gästhus, stall, gårdsverkstad eller varför inte alltihop. Tillstånd för det kan krävas.

Ett tillfälle för den som söker gårdskänsla i gammal kulturmiljö, med möjlighet att få utforma bostad efter egna önskemål. Sjön Båven är med sin stora skärgård populär för utflykter med fritidsbåt. Flera alternativ för båtplats och bad finnes.

Avstånd till landsväg 53 är ca 450 meter, där goda bussförbindelser finns. Grusvägen fortsätter förbi tomten söder om ladan fram till Scoutförbundets Gilwellstuga.

Bilväg finns in på tomten fram till det tänkta huset. Fiberanslutning förberedd vid tomtgräns. Förhandling om elanslutning pågår. En brunn behöver borras för färskvatten. Avloppsanläggning finns ännu inte, och olika alternativ kan övervägas.

Några hundra meter norrut finns Hagens fritidshusområde där barnen kanske kan finna lekkamrater. Närmaste samhälle är Sparreholm med mataffär, restauranger och skola F-3.

Servitut Rättigheter last:
Officialservitut: Rätt att använda befintlig väg för utfart. - Väg

Vägbeskrivning
Väg 53 från Sparreholm mot Nyköping, Efter ca 3KM sväng av vid skylt Gilwellstugan.
Dokument
Förhandsbesked nybyggnation bygglov
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Kontakta gärna ägaren för visning.
Ägaren Fredrik von Post hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0705651202, 0157-32010
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

995 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Fredrik von Post hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0705651202 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners