Ringvägen 114, 4 tr
Södermalm / Sofia

Pris 3 295 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 3 300 000 kr
Direktlänk www.pm.se/12848

Rymlig 1:a med möblerbar hall vid Söders puls

Beskrivning Varmt välkomna till denna rymliga söderpärla med originaldetaljer, parkettgolv och högt läge! Bygglov för balkong nyss beviljat! Tack vare den stora hallen känns lägenheten som en 1,5:a. Genom speglade glasdörrar går du till det stora allrummet med två garderober. Köket har gasspis och nylagt golv. Du bor på fjärde våningen med utsikt mot en lugn, lummig innergård, precis vid Söders puls. Badrum med badkar + nyrenoverad toalett med värmegolv. Välskött förening med god ekonomi. Stenkast till t-bana, bussar, närbutik & grönområden.
Kommun Stockholm
Pris 3 295 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 1 + kök
Boarea 40 m2
Våning 4 av 5 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1 812 kr värme, samt Soptömning ingår i avgiften
Byggår 1930
Internet Fiber
Fönster 2
Förening Brf Östgöten nr 207
Tillträde Enligt överenskommelse
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 147 kWh/m² och år
Energiprestanda, primärenergital 152 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Bygglov balkong beviljat!

På fjärde våningen med utsikt mot den lummiga innergården njuter du av morgonsol. Bostaden känns som en 1,5:a tack vare sin stora möblerbara hall med plats för till exempel säng, matbord, skrivbord eller förvaring. Till vardagsrummet/sovrummet går du igenom vackra speglade glasdörrar som antingen hålls öppna för generös rymd eller kan stängas för avskildhet. I köket till vänster om hallen finner du gasspis och nylagt golv tillsammans med gasmätaren i original. Toaletten vid entrén är nyrenoverad med härligt värmegolv under mörkt stenkakel och är målat i gröna/blå nyanser med guldfärgade detaljer.

Allrummet är stort, med två fräscha garderober. Badrummet är vitkaklat och utrustat med handduksvärmare, badkar och handfat. Samtliga kranar, ventiler, rördelar och duschstång är nya. Badrummet är separerat från toaletten vilket ger flexibilitet. Den höga takhöjden på 2,80 samt två fräscha inbyggda garderober skapar rymd och möjligheter till yteffektiv förvaring. Lägenheten är delvis nyrenoverad (2017-2020) med möjlighet kvar att sätta sin egen prägel.

Bygglov för balkong har nyligen beviljats mot innergården. Du som ny ägare har alltså möjlighet att välja att bygga en balkong med utgång från vardagsrummet (där fönstret är placerat idag).
Kök I köket till vänster om hallen finner du gasspis, nylagt golv och gasmätaren som utgör en originell detalj.
Badrum/WC Badrummet är vitkaklat och utrustat med handduksvärmare, badkar och handfat. Samtliga kranar, ventiler, rördelar och duschstång är nya. Badrummet är separerat från toaletten vilket erbjuder flexibilitet. Toaletten vid entrén är nyrenoverad med härligt värmegolv under mörkt stenkakel och är målat i gröna/blå nyanser med guldfärgade detaljer.
Tvätt Tvättstuga finns på gården.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 4 av 5 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,1367%
Avgift 1 812 kr värme, samt Soptömning ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Du bor precis invid Söders puls, bland Söders underbara utbud av restauranger, barer och shoppingmöjligheter i boutiquer såväl som Ringens köpcentrum. Ett par kvarter bort från korsningen Götgatan/Ringvägen, Åhléns och Skanstullsbron har du närhet till Ringens food court Teatern och populära Falloumi. Kommunikationsmöjligheterna är utmärkta med ett stenkast till innerstadsbussar, Skanstulls tunnelbanestation och grönområden samt närbutik endast 50 meter bort.

Du har Blecktornsparkerna med grönska, lekpark och djur inom ett par kvarter; tre kvarter till norra Hammarbyhamnen med sin kanal, 500 meter till Vitabergsparken och lika långt till Eriksdalsbadet med både inom- och utomhusbad, koloniområden och vacker promenad längs Söders södra strand. Flertalet sportanläggningar finns nära samt biljardhall.
Allmänt om föreningen Brf Östgöten är en äkta bostadsrättsförening som har god ekonomi, låg belåning och äger marken. Av de 85 lägenheterna är en hyresrätt och det finns fem lokaler. I trapphuset finns gemensamma (vädrings)balkonger med utsikt mot innergården. På innergården finns sittgrupper bland blommor och vinbärsbuskar för grillpartyn och bjudningar. Tvättstuga finns på innergården och till bostaden hör ett vindsförråd.
Vägbeskrivning
Från Skanstulls tunnelbanestation; välj uppgång Ringvägen och gå till vänster efter spärrarna och sedan höger i trappen. Korsa gatan och ta vänster på Ringvägen. Rakt fram på Ringvägen tills du kommer till Ringvägen 114 (ca två kvarter).
Kostnader kr/år
El 2520 kr
Försäkring 1900 kr
Försäkringsbolag Folksam
Övrigt 2664 kr
Kommentar till driftskostnader Gas till gasspis angivet i övriga kostnader

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

mån 10 aug, 17:30 - 19:00
tis 11 aug, 17:00 - 18:30
Välkommen på öppen visning! Våra utökade tider gör det lättare att hålla avstånd! För att boka privat visning ring 0733730451
Ägaren Lina L. hanterar visningarna. Mejla eller ring 073-373 04 51
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 295 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

3 300 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Lina L. hanterar visningarna., 073-373 04 51 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners