Skogsbacken 20
Borgarbo

Pris 950 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12935

Renoverat fritidshus med permanentstandard

Beskrivning Varmt välkomna till detta fritidshus med permanentstandard beläget i attraktiva Borgarbo strax utanför Uppsala. Här kan du bo granne med flera som valt att lämna storstadslivet bakom sig och bosätta sig permanent i detta trevliga område. Huset har renoverats under 2019/2020 och har invändigt en hög standard - färdigt att flytta in. Utvändigt har en flera altaner byggts som kopplar samman livet inomhus med det natursköna livet utomhus.

Förutom ett välrenoverat hus har du tillgång till en 1813 kvm stor tomt. I området finns en stor, gemensam uppvärmd pool på kort gångavstånd finner ni Siggeforasjön och milsvida svamp- och bärskogar. Från centrala Uppsala tar det ca 30 minuter med bil. Närmsta matbutik finner ni i Järlåsa några minuter bort med bil.

Varmt välkomna på visning!
Kommun Uppsala
Pris 950 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 72 m2
Biarea 8 m2
Tomtarea 1813 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1972
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 520 000 kr
Vatten Enskilt vatten året om genom gemensamhetsanläggning.
Avlopp Enskilt avlopp med tvåkammarbrunn för gråvatten. Förbränningstoalett.
Tillträde Snarast

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

HALL Rymlig hall som smidigt tar dig till bostadens sovrum, badrum och kök. Här är ytskikten ljusa, väggarna är vita och golvet utgörs av ljus parkett, vilket är genomgående i hela bostaden. I hallen finns bra avhängningsmöjligheter via en hatthylla.
SOVRUM 1 Från hallen nås bostadens första sovrum. Det är det största sovrummet och här ryms en dubbelsäng och övrigt möblemang. Här finns ett fönster ut mot tomten som bidrar till ljus och tillsammans med det sneda taket skapas en känsla av ljus och rymd.
SOVRUM 2 Från hallen och invid det stora sovrummet ligger bostadens andra sovrum. Här finns ett fönster ut mot tomten där den grönskande omgivningen gör sig påmind även inomhus. Även här finns ett charmigt snedtak som skapar karaktär.
BADRUM Från hallen nås även bostadens badrum. Det är rymligt och ljust. Badrummet renoverades 2020. Det är helkaklat i neutrala färger, det finns en dusch, WC i form av en Cinderella förbränningstoalett, handfat, speglar och badrummet är förberett för tvättmaskin om så önskas. Badrummet är utrustat med skönt värmegolv (elburet) för våra kallare dagar. Det finns ett fönster för ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.
KÖK Bostadens kök är husets mittpunkt. Köket är stort och här finns både bra arbetsytor, maskinell utrustning och plats för matbord av större variant. Köket är maskinellt utrustat med kyl och frys, spis, ugn, köksfläkt och micro. Bra förvaring i över och underskåp från IKEA.
FÖRRÅD/PANNRUM/GÄSTRUM Intill köket finns ett rum som kan användas efter behov och önskemål. Här förvaras bostadens varmvattenberedare och elcentral men det finns även plats för ytterligare möblemang. Förslagsvis kan detta användas som förråd, gästrum eller arbetsrum. Här finns två fönster för ljusinsläpp.
VARDAGSRUM Stort och ljust vardagsrum med fönster i flera väderstreck. Här gör sig den grönskande naturen runt omkring sig påmind. I vardagsrummet finns en värmande öppen spis och plats för det stora sällskapet av värma sig. Från vardagsrummet nås altanen via dubbeldörrar.
ALTANER Runt huset finns två altaner. Den ena är belägen vid bostadens entré och är i sydvästläge. Den andra altanen är stor och sträcker sig runt husets ena kortsida och delvis in på långsidan. Den är belägen i västläge och har en del under tak och en del utan tak.
FÖRRÅD På tomten finns ett förråd med två separata låsbara delar och det finns även plats för vedförvaring här.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadsår 1972
Fönster 2 glas
Uppvärmning El, oljeradiatorer och braskamin
Ventilation Självdrag
Internet ADSL. Dialog om att dra in fiber pågår just nu.
Fasad Målad träfasad
Tak Plåt
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Plintar
Grundläggning Bjälklag på plintar
Övriga byggnader Friggebod
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning UPPSALA KVICKSÄTRA 1:54
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 520 000 kr
Tomtarea 1813 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Enskilt vatten året om genom gemensamhetsanläggning.
Avlopp Enskilt avlopp med tvåkammarbrunn för gråvatten. Förbränningstoalett.
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning:
Uppsala Kvicksätra Ga:1

Planer och bestämmelser:
Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19700424)

Rättigheter last:
Avtalsservitut: Vattenledning mm - Se beskrivning

Rättigheter förmån:
Avtalsservitut: Väg - Se beskrivning

Inskrivna övriga rättigheter, belastningar och övriga gravationer:
Avtalsservitut Vattenledning mm

Totalt pantbrevsbelopp 315000 kr
Tillträde Snarast
Övrigt Enkel friggebod
Vägbeskrivning
Från Uppsala väg 272, vänster mot Östfora, vänster mot Järlåsa, höger Borgarbo, se skyltar.
Kostnader kr/år
Uppvärmning 10000 kr
El 5000 kr
Sotning 545 kr
Samfällighet 2150 kr
Renhållning 1578 kr
Försäkring 1515 kr
Försäkringsbolag Trygg-Hansa
Total driftskostnad ca 22366 kr
Antal personer i hushållet 3
Fastighetsskatt/-avgift 3900 kr
Kommentar till driftskostnader Uppskattad driftskostnad vid permanent boende

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

sön 27 sep, 13:00 - 14:30
tis 29 sep, 16:00 - 17:00
Ägaren Patrik Malbeck hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0704813418
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

950 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Patrik Malbeck hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0704813418 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners