Egnahemsvägen 28
Grängesberg

Pris 350 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13297

Egnahemsvägen 28
Grängesberg, Grängesberg

Beskrivning Fristående villa i lugn by med mest pensionärer. Trivsam trädgården med äpple- päron- och plommonträd, lite bärbuskar och rabatter. Det finns en badplats ca 200 meter nedanför huset. Busslinje finns 300 meter bort.
Kommun Ljusnarsberg
Område Grängesberg
Pris 350 000 kr eller högstbjudande
Rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 63 m2
Biarea 69 m2
Tomtarea 1297 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1953
Tillträde Enl överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Kök Kök med plats för matrumsbord. Nytt klickgolv och diskbänk, ny kyl/frys samt diskmaskin och spis. Handikappanpassad kran och värmevakt på spisen.
Hallen Nytt golv och nytapetserat. Ny ytterdörr. Garderob. Det finns ett larm från Verisure som kan överta av köparen om så önskas.
Vardagsrum Nytt golv, Nya 3-glasfönster. 2 eldstäder m kassett insatt för 1 år sedan. Nytapetserat förra året. Luftventil finns och det är förberett för balkongdörr som finns att sätta in.
Lilla sovrum Tapetserat för 1 år sedan. Treglasfönster. Plats för dubbelsäng. 2 garderober. Luftventil för bra luft. Nytt klickgolv.
Stora sovrummet Nytt golv och nytapetserat. 2 garderober. Luftventil. 3-glasfönster.
Badrum Ny toastol (handikappanpassad). Handfat medunderskåp. Kaklat och glasvägg vid duschen. Handikappanpassade kranar. Luftventil som går på lyset. Klinkergolv. Nytt 3-glasfönster och badrumsskåp.
Källaren Källaren innehåller matkällare, pannrum med el-/vedpanna. Pannan har bytt cirk.pump och elpatron. Tvättstuga med diskbänk och underskåp. Fd garage som innehåller ca 25 kubik ved just nu. Hobbyrum som är och ett rum säljaren tänkt inreda för gäster. Gång i källaren med klinkers samt in till tvättstugan. Ny varmvattenberedare (100 liter) som inte är använd. Det finns uttag för dusch i källaren.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Villa
Byggnadsår 1953
Fönster 3-glasfönster (2014)
Uppvärmning Elpatron och ved
Ventilation Självdrag. Luftventil alla rum.
Fasad Trä nymålad 2020-21
Tak Plåt (2015)
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Övrigt om huvudbyggnaden Huset är delvis  renoverat de senaste året men finns småjobb att göra - exempelvis slutföra påbörjad altandäck. Skorsten glidgjuten 2020. Handikapramp från utsidan. Alla kranar i huset är nya och handikappanpassade.
Boarea och biarea Säljaren har angett boarea 63 kvm och biarea 69 kvm, enligt taxeringsinformationen är boarean 59 kvm och biarean 41 kvm.
Övriga byggnader Uthus med el gjort till hönshus samt redskapsbod.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning LJUSNARSBERG VIKTORP 5:3
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 592 000 kr
Tomtarea 1297 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt vatten året om
Avlopp Kommunalt avlopp
Servitut etc. Planer och bestämmelser:
Bastkärns Gruvor, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19550527)

Totalt pantbrevsbelopp 350000 kr
Tillträde Enl överenskommelse
Driftskostnader kr/år
Uppvärmning 12000 kr
El 2615 kr
VA 4418 kr
Sotning 1800 kr
Renhållning 1490 kr
Försäkring 3300 kr
Antal personer i hushållet 1
Fastighetsskatt/-avgift 2693 kr
Kommentar till driftskostnader Vedeldat, därav låg uppvärmningskostnad.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Elisabeth Sandin hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0709396535
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

För att lägga bud kontakta kundtjänst
010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Elisabeth Sandin hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0709396535 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners