Skarpängsbacken 1
Inål, Norrtälje

Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12816

Compact living - tomt med friggebod i Norrtälje

Beskrivning Samhället Inål, strax nordöst om Norrtälje består av flera aktivt brukade små lantbruksgårdar, villor och fritidshus. Området domineras av öppna fält, åkermark och inslag av skog. Lugnt lantligt läge. Fastigheten består dels av moränmark som tidigare var skog, dels gammal åkermark som passar bra till odling eller gräsmatta. Det är en solig tomt med fin kvällssol över öppna fält. På tomten finns en isolerad friggebod i stilrent uttryck. Vägen plogas vintertid. Tomten är byggklar. För bygglov som krävs kontakta gärna Norrtälje kommun på 0176 710 00.
Kommun Norrtälje
Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1975 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 204 000 kr
Vatten Saknas
Avlopp Saknas
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten El kan anslutas på köparens bekostnad.
Servitut Rättigheter last:
Ledningsrätt, Starkström
Vägbeskrivning
Följ Inålsvägen, kör förbi alla större gårdar, håll till höger där vägen delar sig, följ grusvägen förbi åker- och skogsmark. Passera nybyggd gård med ''varning för käring'' skylt, efter några hundra meter sväng till vänster, första tomten till vänster. Det går bra att besöka tomten på egen hand.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ni kan åka förbi och titta på tomten på egen hand. Ring gärna ägaren om ni har frågor.
Ägaren Felix Blym hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0706494744
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

395 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Felix Blym hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0706494744 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners