Privatmäklaren

Privatmäklaren

Åkarvägen 51
Påvelgård

Pris 1 500 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 1 400 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10299

Inflyttningsklar fräsch villa i lugnt område

Beskrivning Rymlig välplanerad villa på 97 kvm boendeyta och lika mycket i biyta. Halvkällaren inrymmer såväl gillestuga som stor tvättstuga, extra badrum och snickarverkstad. Alla vitvaror är i nyskick, alla boendeytor är nymålade och trädgården är gjord för att vara så lättskött som det är möjligt med fruktträd och vinbärsbuskar
Kommun Alvesta
Pris 1 500 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 97 m2
Biarea 97 m2
Tomtarea 684 m2
Boendeform Kedjehus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1970
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 581 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrummet är väl tilltaget och har formen av ett L. I den ena delen har vi idag möblerat med matmöblemang och i den andra med fåtöljer för TV tittande. Många fönster ger ett ljust och trevligt rum.
Alla sovrummen har inbyggda garderober och är utformade så de är lättmöblerade. Två av dem är lite mindre medan det stora sovrummet har fler garderober och en dörr ut i trädgårdens baksida.
Kök Rymligt med spis, fläkt, diskmaskin, kyl och frys, nymålade köksluckor, gott om förvaringsutrymmen inklusive ett städskåp. Dörr från köket rätt ut i trädgården. Plats för köksbord och minst fyra stolar i köket.
Badrum/WC Två badrum finns, ett på boendeplan och ett i källarplan. På boendeplan finns badkar med duschmöjlighet, två handfat med platsbyggt underskåp och matchande överskåp. Ny belysning över badrumsskåp. Toastol utan fläckar. Inga vattenskador. I källarplan är det ett mindre och enklare badrum som dock är fullt användbart och består av duschutrymme, handfat och toastol.Öppningsbara fönster finns i båda badrum.
Tvätt STOR tvättstuga finns med torkmöjligheter i såväl torktumlare som att hängtorka. Även här i princip nya vitvaror. Öppningsbara fönster som ger ett gott ljusinsläpp finns.
Byggnad
Boendeform Kedjehus
Byggnadstyp Enplans villa med inredd källare
Byggnadsår 1970
Fönster 2-glas
Uppvärmning Fjärrvärme
Ventilation Självdrag
Fasad Trä
Utv. plåtarbete Galvaniserad plåt
Tak Tegel
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Leka
Grundläggning Källare
Övrigt om huvudbyggnaden Ytbeklädnader såväl inne som ute har underhållits löpande och är i mycket gott skick.
Övriga byggnader Garage med plats för en bil, ouppvärmt utrymme, bra tak. Uteplats nymålat, delar tak med garaget.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning Alvesta Sporren 2
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 581 000 kr
Tomtarea 684 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Totalt pantbrevsbelopp 99000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Fjärrvärme och ansluten till Kommunalt VA. Ett av de sista huset i området innan bebyggelsen övergår i natur. Mycket lugnt område trots närheten till skola, dagis, badhus och Alvesta Centrum.
Driftskostnader kr/år
Försäkringsbolag Länsförsäkringar
Total driftskostnad ca 36000 kr
Antal personer i hushållet 2
Kommentar till driftskostnader Driftskostnaden bygger på en överslagsräkning, exta kostnader för varje post kommer.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Håkan Karlsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0762543230, 047068086
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 500 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

1 400 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners