Privatmäklaren

Privatmäklaren

Mjölnartorpsvägen 24
Tärnsjö

Pris 1 050 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11595

Bostadshus i 1 1/2 plan - Tärnsjö

Beskrivning Bostadshus med fyra rum och kök om 134 kvm samt inbyggd altan, relativt nytt isolerat garage och snickarbod på gjuten platta. Även vedbod, förråd, carport och jordkällare samt bastu finns. På den välskötta trädgårdstomten finns blommor, fruktträd samt bärbuskar. Kommunalt vatten men avloppet är eget med gemensam trekammarbrunn. Gångavstånd till mataffär och till bra kommunikationer med kommunala färdmedel till bland annat Uppsala. Även nära till sporthall och skola.
Kommun Heby
Pris 1 050 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 2 sovrum
Boarea 134 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 1789 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1930
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 458 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Entréplan: matrum alt. extra sovrum med valv till vardagsrummet. I vardagsrummet finns nyslipat furugolv med ljusare pigmentering. Tapet på väggarna samt en täljstenskamin som även delvis värmer övervåningen.

Övre våningen:
2 sovrum varav det ena med öppen spis.
Kök På entréplan med diskmaskin, kombi kyl/frys, samt helt ny spis.
Badrum/WC Relativt ny toalett, badkar, tvättställ förvaringsskåp samt tvättmaskin (2018) och varmvattenberedare. Matta på golv och våtrumstapet.
Tvätt Tvättmaskin i badrummet inköpt i juni 2018 - väldigt lite använd.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Småhusenhet
Byggnadsår 1930
Fönster 2-glas
Uppvärmning Direkt-el, braskamin, öppen spis, relativt nya oljefyllda radiatorer
Ventilation Självdrag
Fasad Trä; stående träpanel
Tak Plåt
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Torpargrund
Övriga byggnader Garage, snickarbod, jordkällare och förråd.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning HEBY NORA PRÄSTGÅRD 2:34
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 458 000 kr
Tomtarea 1789 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Enskilt avlopp.
Totalt pantbrevsbelopp Antal sökta inteckningar: 5
Summa: 935000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Säljaren önskar friskriva sig mot köparen från skyldighet att utföra energideklaration.
Vägbeskrivning
Från Stockholm:
E18 till Enköping. Därifrån väg 70 mot Mora och en bit på väg 254 mot Heby och därifrån väg 56 mot Gävle. Kör in i Tärnsjö.

Från Uppsala: Väg 272 från Uppsala mot Gysinge och sväng vänster mot Tärnsjö och korsa väg 56, kör in i Tärnsjö samhälle.

I Tärnsjö: Sväng höger på Norra Storgatan, fortsätt norrut och sväng vänster in på Mjölnartorpsvägen. Åk förbi idrottsplatsen Furuvallen och huset ligger på höger sida av vägen vid skogen.
Kostnader kr/år
El 27600 kr
VA 3400 kr
Sotning 700 kr
Samfällighet 1900 kr
Renhållning 1900 kr
Försäkring 5000 kr
Försäkringsbolag IF
Total driftskostnad ca 40500 kr
Antal personer i hushållet 4
Fastighetsskatt/-avgift 3435 kr
Kommentar till driftskostnader Huset har varit uthyrt,och uppvärmd helt med el. Uppvärmningen ingår därför i elkostnad. Uppvärmningskostnad kan sänkas om man eldar.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

lör 19 okt, 13:00 - 15:00
Inga förhandsvisningar. Kontakta ägaren vid frågor.

Ägaren Yvonne Ruz hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 050 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners