Privatmäklaren

Privatmäklaren

Västerhöjdsvägen 42
Kärna

Pris 3 450 000 kr Utgångspris
Direktlänk www.pm.se/10340

Nybyggd kvalitetsvilla i bra område

Beskrivning Nu har ni möjligheten att köpa en helt nyproducerad kvalitetsvilla i ett trevligt område. Genomgående hög standard på ytskikt och golvvärme på nedre plan ger en lyxig känsla. Huset är också väl isolerat och säljaren/byggherren har ansträngt sig för att bygga på ett gediget sätt.
Kommun Kungälv
Pris 3 450 000 kr Utgångspris
Rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 118 m2
Biarea 4 m2
Tomtarea 220 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 2018
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 232 000 kr
Vatten/avlopp Modernt vatten och avlopp finns anslutet genom gemensamhetsanläggning (säljarens uppgift). Saknas enligt LM fastighetsinfo p g a att den är "under byggnad".
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Helt nybyggt hus. Riktig parkett i hela huset (utom våtutrymme).  Tilläggsisolerat på vinden  med glassfiberull (50 cm).

Nedervåningen: Lättklinkerbetong med varmluft i grunden och mellanbjälklag i lättklinkerbetong. Tre bra sovrum.

Ovanvåningen: Bra, extra tjocka isolerade vägar i trä (35 -50 cm) vilket ger bra isolering och en förbättrad boendeekonomi. Öppen planlösning, möjlighet att ornda ett fjärde sovrum.

Byggherren är öppen för viss revidering av byggnaden.
Kök Fullt utrustat fint kök med fina materialval. Kyl/frys samt ugn är ännu ej installerat utan köparen kan själv välja detta och det bekostas av säljaren. Bra, modern planlösning med köksö och öppet mot vardagsrum.
Badrum/WC Två helkaklade duschrum med WC - ett på varje våning. Fönster i ett av dem.
Tvätt Separat tvättstuga. Kaklade väggar.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp 2-plans villa
Byggnadsår 2018
Fönster 3-glas
Uppvärmning Luft/luftpump (120kvm övre) luftgolvvärme nedre plan (el)
Ventilation Självdrag med fläktar i varje våtrum
Fasad Stående träpanel/klinker
Tak Betongpannor
Stomme Lättklinkerbetong och trä
Bjälklag Lättklinkerbetong och trä
Grundmur Betong
Grundläggning Platta på mark (isolerad)
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning Kungälv Torsby 1:22
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 232 000 kr
Tomtarea 220 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Modernt vatten och avlopp finns anslutet genom gemensamhetsanläggning (säljarens uppgift). Saknas enligt LM fastighetsinfo p g a att den är "under byggnad".
Servitut etc. Andel i Gemensamhetsanläggning Kungälv Torsby Ga:2 och Ga:7
Totalt pantbrevsbelopp 375000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Enligt LM, fastinfo: ''Under byggnad: Ja''. Gemensamhetsanläggningarna medför en avgift på 800 kr/månader (för V/A, belysning, sophämtning, sandning och skottning). Fritt användande av vatten ingår.

Ett trädäck anläggs på säljarens bekostnad på baksidan av huset (under balkongen). Vid tomtgränsen i den riktningen kommer också en Thujahäck att anläggas vilken kommer begränsa insynen mot däcket och sovrummen på nedre plan.
Driftskostnader kr/år
Försäkringsbolag Trygg Hansa
Kommentar till driftskostnader Driftskostnader kan inte räknas ut då huset är nybyggt och aldrig bebotts.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Planskiss från säljaren
Bild på hamnen i Sundhammaren (säljarens)
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Visning ordnas av - och frågor om byggnaden ställs direkt till - byggherren, byggnadsingenjör Sune Bergström nedan: Mejla eller ring 0725384968
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 450 000 kr Utgångspris

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners