Privatmäklaren

Privatmäklaren

Björnstigen 4
Rimsjöhöjden

Pris 4 950 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11539

Nybyggd villa i Rimsjöhöjden Nykvarn.

Beskrivning Välkomna till en familjeidyll i toppskick med grönska inpå knuten. Detta är en drömbostad för den stora familjen, helt nybyggd med grovplanerad tomt. Fin lantlig omgivning, nära till förskola, skola, bad, bra joggingslingor samt gång och cykelväg till centrum. Barnvänlig miljö med sparsamt trafikerade smågator.
Kommun Nykvarn
Pris 4 950 000 kr eller högstbjudande
Rum 6 varav 4 sovrum
Boarea 175 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 959 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 2018
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 660 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om och kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Energiprestanda 67 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrummet är luftigt med ljusa tapeter och öppen planlösning mot köket (33 m²). Det finns tre stora fönster och en verandadörr.

I huset finns fyra sovrum ett på bottenvåningen med plats för dubbelsäng och skåp, tre ljusa sovrum på övervåningen vardera om 14.5 m², samt ett allrum på 33 m² med två takfönster samt klädkammare.

Huset har diskreta färgval vilket göra att köparen har stor möjlighet att själv påverka utformningen.
Kök Ett modernt, luftigt, Ballingslöv kök med köksö, öppen planlösning, verandadörr och inbyggda vitvaror från Siemens.
Badrum/WC WC har dusch och kaklade väggar samt golv med klinkers. På övervåningen finns ett stiligt badrum med badrumsmöbler och ett öppningsbart fönster.
Tvätt Tvättstugan har utrymme för tvättmaskin, torktumlare, tvättho och förvarningsskåp. Det finns även ett fönster och groventré.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Småhusenhet
Byggnadsår 2018
Fönster Trä
Uppvärmning Luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Fasad Trä
Utv. plåtarbete Plåt
Tak Lertegel
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning NYKVARN STRÖPSTA 3:530
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 660 000 kr
Tomtarea 959 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om och kommunalt avlopp.
Totalt pantbrevsbelopp Antal sökta inteckningar: 2
Summa: 2 997 000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader kr/år
Försäkringsbolag If
Kommentar till driftskostnader Huset helt nytt aldrig någon som bott i huset. Därför finns inga tillförlitliga uppgifter om drift.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Arne Svedberg hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring +46700452330
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

4 950 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners